Δανάη Παππά: Ο γλυκός πειρασμός στον οποίο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο Μιλάνο! (pics)

Η Δανάη Παππά είναι γνωστό ότι λατρεύει τα ταξίδια. Η όμορφη ηθοποιός, όποτε τις το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, βρίσκει το χρόνο και οργανώνει ολιγοήμερες αποδράσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μαζί τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη. Η Δανάη απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον αγαπημένο της και αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που μοιράζεται συχνά, μέσα από τα social media.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές “Τατουάζ” και “8 λέξεις” και ο γοητευτικός επιχειρηματίας σύντροφός της, αυτή τη φορά ταξίδεψαν στην γειτονική Ιταλία. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, επισκέφθηκαν την όμορφη Βενετία και το κοσμοπολίτικο Μιλάνο.

Came to Milan for the sights, stayed for the gelato!😂🍦 #milan

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Δανάη Παππά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, ορισμένες φωτογραφίες από τις βόλτες της στο Μιλάνο και αποκάλυψε την γευστική ατασθαλία, στην οποία δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της σημείωσε με χιούμορ πως πήγε στο Μιλάνο για τα αξιοθέατα, αλλά έμεινε για το gelato!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164