Δανάη Παππά: Στη Νέα Υόρκη μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη! Ο Άγιος Έρωτας και οι αλλαγές στη ζωή της

Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε η Δανάη Παππά, μετά το τέλος του καλοκαιριού που έφερε ριζικές αλλαγές στη ζωή της.

Η όμορφη ηθοποιός αναλαμβάνει τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά, καθώς θα βρίσκεται στον «Άγιο Έρωτα» που κάνει πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Τα γυρίσματα της σειράς μπορεί να έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ωστόσο η Δανάη Παππά «ξέκλεψε» χρόνο να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη μαζί με τη Μαρία Πρωτόπαππα και την Αλίνα Κωτσοβούλου με τις οποίες συμμετείχαν μαζί στη σειρά «Σασμός».

Η Δανάη Παππά μοιράστηκε φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο Central Park:

Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε την παρέα που είχε στο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη δημοσιεύοντας στιγμιότυπα με την Αλίνα Κοτσοβούλου και τη Μαρία Πρωτόπαππα. 

Ο λόγος του ταξιδιού τους δεν ήταν άλλος από την το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης και η βράβευση της σειράς «Σασμός».

Πρόκειται για ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ στην καρδιά της Νέας Υόρκης υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίας Τζομπανάκη, το οποίο τιμά τους Έλληνες δημιουργούς και συστήνει την ελληνική κινηματογραφική παραγωγή στο κοινό της μεγαλύτερης πόλης της Αμερικής.

Φέτος το Φεστιβάλ, το οποίο ολοκληρώνεται μεθαύριο, Σάββατο 14/09, έχει θεματικό αφιέρωμα στην Κρήτη. Στο πλαίσιο αυτό τιμάται ο πολυβραβευμένος Σασμός, η σειρά του Alpha που για τρεις σεζόν κέρδισε τις εντυπώσεις των τηλεθεατών.

Δανάη Παπππά: Ο χωρισμός από τον Λάμπρο Λάζαρη

Μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή, ξαφνιάζοντας αρκετούς με την απόφασή τους. Η απουσία του επιχειρηματία από το πάρτι γενεθλίων της Δανάης Παππά, μέσα στον Αύγουστο, στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν οι πρώτες φήμες χωρισμού.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν χωρίσει από τα τέλη Μαΐου, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν τον χωρισμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η Δανάη Παππά απαντούσε για το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση μας και αν γίνει όλα καλά. Τώρα είμαστε τέλεια. Στην αρχή όταν ήταν η σχέση μας φρέσκια με ενοχλούσε που γράφανε για εμάς.

Πλέον έχω καταλάβει ότι είναι μέρος της δουλειάς όλο αυτό, απλά δεν θέλω να παρεμβαίνουν σε πράγματα και να με κάνουν να νιώθω άβολα», είχε πει η ηθοποιός σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

H Δανάη Παππά παραμένει στη Νέα Υόρκη όπου μοιράζεται φωτογραφίες από τις βόλτες της στο Central Park και την Times Square. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Pappa (@danouuz)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164