Δανάη Στράτου: Οι φωτογραφίες από την Αίγινα, λίγο μετά το επεισόδιο με τον Βαρουφάκη στο λιμάνι του νησιού

Μια όμορφη βόλτα στα πιο απομονωμένα σημεία της όμορφης Αίγινας έκανε η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου. Το ζευγάρι, που όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του «Μέρα 25» στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μαζί σου», βρίσκεται στο ησυχαστήριο του στο νησί, πολύ πριν επιβληθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας και η καραντίνα περνά τις μέρες του δημιουργικά με ηρεμία και ασφάλεια.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου διαθέτουν μια πολύ όμορφη εξοχική κατοικία στην Αίγινα, όπου και περνούν συνήθως μεγάλο μέρος του χρόνου τους. Οι δυο τους, λοιπόν, όταν ξέσπασε η «φουρτούνα» με την πανδημία του κορονοϊού, αποφάσισαν να πάνε και να μείνουν στο νησί, όπου και τους βρήκε και η καραντίνα. Στόχος, μάλιστα, του Γιάνη Βαρουφάκη ήταν να μην επιστρέψει στην Αθήνα και να πραγματοποιήσει τα πολιτικά του καθήκοντα με τηλεδιασκέψεις, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Η επίσκεψή του πριν λίγες μέρες στην Αθήνα και το επεισόδιο που έγινε στο λιμάνι της Αίγινας με άνθρωπο του Λιμενικού όμως, προκάλεσε αντιδράσεις (δες εδώ τι έγινε). Ο ίδιος πάντως, βρίσκεται τώρα και πάλι στο νησί, δουλεύει κανονικά από το σπίτι και χαλαρώνει με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Μαζί του φυσικά είναι και η σύζυγός του Δανάη Στράτου, που ενόψει Μεγάλης Εβδομάδας περνά με κατανυκτικό τρόπο αυτές τις μέρες.

Η ίδια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφίες από τον περίπατο στο νησί και ήταν εντυπωσιακές.

Τα φωτογραφικά κλικς από το Instagram της Δανάης Στράτου

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164