Site icon TLIFE

Δάνης Κατρανίδης: Σήμερα η κηδεία του – Η επιθυμία της οικογένειάς του

Σήμερα Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί η κηδεία του Δάνη Κατρανίδη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή 1/9 σε ηλικία 75 ετών. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Και παρότι όλοι ήλπιζαν ότι θα κατάφερνε να τα ξεπεράσει, τελικά ο Δάνης Κατρανίδης έφυγε από τη ζωή σκορπώντας θλίψη σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και την οικογένειά του, με τους πάντες να έχουν μόνο έναν καλό λόγο να πουν για εκείνον.

«Εκτός από την ερωτική μας σχέση, ήταν μέντορας, πατέρας, τα πάντα… Και πάντα στη ζωή μου ήταν ο ένας και μοναδικός, ό,τι κι αν γινόταν. Είναι πολύ δύσκολο αυτό.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν ήθελε να βλέπει κόσμο, ήταν πολύ κλειστός. Και τα τελευταία δύο χρόνια που είμαι στην Αθήνα πάλι, τον επισκεπτόμουν δύο φορές τη βδομάδα και τον έβλεπα. Όταν είναι ο άνθρωπός σου, όλοι το ίδιο θα έκαναν. Είχα και την ευκαιρία να έρθουμε κοντά μετά από τόσα χρόνια, αφότου είχαμε χωρίσει» αναφέρει χαρακτηριστικά η πρώην σύζυγός του» δήλωσε μεταξύ άλλων η πρώην σύζυγός του Ελίζα Πάλλη στο TLIFE, λίγο μετά τον θάνατό του. (διάβασε εδώ ολόκληρες τις δηλώσεις)

Η κηδεία του Δάνη Κατρανίδη πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα 5/9 στις 12:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνωννα ενισχυθεί το ΤΑΣΕΗ – Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιώνκαι το Σπίτι του Ηθοποιού.

© 2024 tlife.gr