Δάνης Κατρανίδης: Συγκλονίζει η πρώην σύζυγος του στο TLIFE – «Δεν μπορώ να κοιμηθώ, όταν θυμάμαι αυτές τις σκηνές»

Η Ελίζα Πάλλη είναι από τις γυναίκες που σημάδεψαν τον Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Ερωτεύτηκαν, πορεύτηκαν μαζί για 10 χρόνια, παντρεύτηκαν, χώρισαν το 1990, όμως το τελευταίο διάστημα εκείνη ήταν και πάλι δίπλα του εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, με τρεμάμενη φωνή, η κα Πάλλη μιλά αποκλειστικά στο TLIFE για τον Δάνη Κατρανίδη.

«Είναι πολύ δύσκολες ώρες. Εκτός από την ερωτική μας σχέση, ήταν μέντορας, πατέρας, τα πάντα… Και πάντα στη ζωή μου ήταν ο ένας και μοναδικός, ό,τι κι αν γινόταν. Είναι πολύ δύσκολο αυτό.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν ήθελε να βλέπει κόσμο, ήταν πολύ κλειστός. Και τα τελευταία δύο χρόνια που είμαι στην Αθήνα πάλι, τον επισκεπτόμουν δύο φορές τη βδομάδα και τον έβλεπα. Όταν είναι ο άνθρωπός σου, όλοι το ίδιο θα έκαναν. Είχα και την ευκαιρία να έρθουμε κοντά μετά από τόσα χρόνια, αφότου είχαμε χωρίσει» αναφέρει χαρακτηριστικά η πρώην σύζυγός του.  

Όπως εξομολογείται, όταν πληροφορήθηκε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Δάνης Κατρανίδης βρισκόταν στη Θάσο. «Είχα διαβάσει δημοσιεύματα τότε ότι πάλευε για τη ζωή του και τρελάθηκα. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα «να έρθω;» και μου απάντησε «ναι, να έρθεις σε παρακαλώ». Ήμουν 30 ώρες μακριά και τον ξαναρώτησα. Επέμεινε. Έκανα το πρώτο ταξίδι, ακολούθησαν κι άλλα και μετά ήρθα στην Αθήνα τα δύο τελευταία χρόνια και τον έβλεπα συνέχεια. Ο Θεός μού έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία να πούμε αυτά που δεν είχαμε πει. Δεν είχαμε φιλία πριν από αυτό εμείς, όπως είχε με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Εκείνη την είχε οικογένεια, δεν σταμάτησαν ποτέ να βλέπονται. Ήταν ο άνθρωπός του».

Όπως λέει, ο Δάνης Κατρανίδης δινόταν ολοκληρωτικά σε κάθε του σχέση. «Πριν μάθω για το πρόβλημα υγείας του, δεν είχαμε επικοινωνία. Ανταλλάζαμε κανένα μήνυμα για χρόνια πολλά. Τον αγαπούσα, τον αγαπάω και θα τον αγαπάω πάντα. Το λέγαμε και μεταξύ μας. Ο Δάνης δινόταν ολοκληρωτικά σε όποια σχέση είχε, όχι μόνο στους γάμους του. Ήταν ένας τόσο σημαντικός άνθρωπος ως χαρακτήρας, ήταν τόσο έντονη προσωπικότητα με χιούμορ, που δινόταν σε κάθε του σχέση ολοκληρωτικά. Είναι δύσκολο ένας άνθρωπος να έχει περάσει 10 χρόνια με τον Δάνη Κατρανίδη και να μην του μείνει για πάντα…» λέει.

«Αυτά που είπαμε μεταξύ μας, δεν λέγονται δημοσίως. Είναι εντελώς προσωπικά. Έχω πάρει την αγάπη μέσα μου και θα την κρατάω μέχρι να φύγω κι εγώ» προσθέτει συγκινημένη.

Η κα Ελίζα Πάλλη αναφέρεται και στις τελευταίες ημέρες του Δάνη Κατρανίδη. «Δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ, όταν θυμάμαι αυτές τις σκηνές αλλά αυτά είναι εντελώς προσωπικά δεδομένα. Δεν πρόκειται να τα συζητήσω ποτέ με κανέναν. Αυτοί που ήμασταν εκεί, ξέρουμε. Μία ομάδα πολύ μικρή και ξέρουμε», σημειώνει.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164