Site icon TLIFE

Δεκαπενταύγουστος: Πού ταξίδεψαν οι επώνυμοι για τις διακοπές της μεγάλης γιορτής – Φωτογραφίες

Δεκαπενταύγουστος: Σε αγαπημένους προορισμούς βρίσκονται τα πρόσωπα της τηλεόρασης, τα οποία περνούν το τελευαίo μέρος των διακοπών τους, λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα για τις προετοιμασίες της νέας σεζόν!

 

  • Στην Πάρο η Κατερίνα Καινούργιου 

Η παρουσιάστρια του Alpha το φετινό καλοκαίρι «έδεσε» στην Πάρο, στο νησί όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο νέος της σύντροφος, Παναγιώτης Κουτσουμπής, δίπλα στον οποίο διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της προσωπικής της ζωής.

  • Στην Πάρο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η αγάπη της για το κυκλαδίτικο νησί είναι γνωστή! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εδώ και αρκετά χρόνια, περνά τα καλοκαίρια της στην Πάρο, εκεί όπου διατηρούν εξοχικό σπίτι με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Η παρουσιάστρια φροντίζει να ταξιδεύει από τις αρχές Ιουλίου στο νησί, ώστε να περάσει περισσότερο χρόνο με τα τρία της παιδιά.

 

  • Στην Χαλκιδική η Σίσσυ Χρηστίδου

Μετά το ταξίδι της στο εξωτερικό και τις χαλαρές στιγμές στην Κρήτη, η παρουσιάστρια του Mega επισκέφθηκε την Χαλκιδική, εκεί όπου βρίσκεται κάθε χρόνο με την οικογένειά της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία για τον γιο της Φίλιππο ο οποίος έκλεισε τα 16!

  • Από την Τήνο στη Μύκονο ο Γιώργος Λιάγκας

Στο νησί των ανέμων ο Γιώργος Λιάγκας σε χαλαρές στιγμές με την Μαρία Αντωνά! Μετά τις διακοπές στην Τήνο, το ζευγάρι παραμένει στις Κυκλάδες, αποφεύγοντας την οποιαδήποτε αναφορά – φωτογραφία που θα επιβεβαίωνε την σχέση τους.

Η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε φωτογραφία από το ηλιοβασίλεμα στη Μύκονο:

  • Στη Μεσσηνία η Δανάη Μπάρκα

  • Αγκαλιά με την κόρη της στην Κρήτη η Μαρία Ηλιάκη

Στην αγαπημένη της Κρήτη βρίσκεται με την οικογένειά της η Μαρία Ηλιάκη! Η παρουσιάστρια μένει ενεργή στα social media, μέσα από τα οποία μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία από το λιμάνι στα Χανιά αγκαλιά με την κόρη της.

  • Στην Θεσσαλονίκη η Ελένη Χατζίδου δίπλα στην οικογένειά της

Μετά τις μαγικές στιγμές στις Μαλδίβες, η Ελένη Χατζίδου γύρισε πίσω στην Ελλάδα όπου και επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη. Μαζί με την κόρη της, Μελίτα, η παρουσιάστρια του Star συνάντησε τον πατέρα της, περνώντας όλοι μαζί χαλαρές στιγμές στην πισίνα. 

 

 

 

© 2024 tlife.gr