Δέσποινα Καμπούρη: «Φέτος ήρθαν έτσι τα πράγματα, που δεν κατάφερα να είμαι στο σχολικό» – Στο νοσοκομείο η δημοσιογράφος

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την Δέσποινα Καμπούρη, καθώς οι κόρες της ξεκίνησαν τη νέα σχολική τους χρονιά. Η γνωστή δημοσιογράφος, ωστόσο, δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλευρό των κοριτσιών ούτε να της πάει στο σχολικό, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Την αποκάλυψη την έκανε η κουμπάρα της, Δήμητρα Λαζαράτου, η οποία ανέβασε χθες Τρίτη 10/9 μια φωτογραφία της Δέσποινας Καμπούρη από το νοσοκομείο.

 

Το πρωί της Τετάρτης, η Δέσποινα Καμπούρη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις κόρες της και την πρώτη μέρα στο σχολείο, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τον λόγο που δεν μπόρεσε να βρεθεί κοντά τους.

«Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός… Πότε ήταν μωράκια και τα πήγαινα στον βρεφονηπιακό με την πιπίλα και την πάνα και πότε ξαφνικά ήρθε ένα σχολικό και τα πήρε από την αγκαλιά μου μικρά ανθρωπάκια έτοιμα για το νηπιαγωγείο. Η εικόνα με το μουτράκι τους κολλημένο στο τζάμι να με κοιτούν με βουρκωμένα μάτια στρίβοντας το κεφάλι τους μέχρι τη γωνία, πάντα με συγκινεί όταν τη φέρνω στο μυαλό μου. Κάθε χρόνο βγάζουμε μια επετειακή φωτογραφία περιμένοντας το σχολικό.

Φέτος ήρθαν έτσι τα πράγματα, που δεν κατάφερα να είμαι εκεί. Το μυαλό μου όμως είναι εκεί. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια αλλά και στις μανούλες τους που είναι πάντα εκεί περιμένοντας γεμάτες αγωνία πίσω από σχολικά κάγκελα ή σε έναν δρόμο μέχρι να φανεί το κίτρινο λεωφορείο» έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164