Δέσποινα Καμπούρη: Η μάχη με την κατάθλιψη, η κρίση στον γάμο και η ξεχωριστή σχέση με τις δυο κόρες της

Οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη και τις δυο κόρες τους, Έλενα και Χριστίνα απολαμβάνει η Δέσποινα Καμπούρη μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Την Κυριακή 14/7 η Δέσποινα Καμπούρη υποδέχτηκε ξανά τη μεγάλη της κόρη, Έλενα η οποία απουσίαζε ένα μήνα στο εξωτερικό λόγω αγώνων και η συγκίνηση της δημοσιογράφου ήταν μεγάλη όταν αντίκρυσε ξανά το παιδί της. 

«Η επανένωση. Είχα να την δω έναν μήνα. Έλειπε σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας. Έσβηνα μέρες. Σήμερα την παρέλαβα από τις Σέρρες. Είναι ψηλότερη από εμένα, έχει πιο μακριά μαλλιά και είναι πιο σοβαρή. Το παιδί μου έφυγε 12 ετών και επέστρεψε 16. Παραλίγο να την λιώσω στην αγκαλιά μου. (Απίστευτη η ωριμότητα που αποκτούν τα παιδιά – αθλητές). Παιδάκι μου γλυκό πόσο περήφανη είμαι για εσένα» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Δέσποινα Καμπούρη.

Η σχέση που έχει καταφέρει να χτίσει η Δέσποινα Καμπούρη με τις δυο κόρες της, τη 12χρονη Έλενα και την 8χρονη Χριστίνα είναι μοναδική. Παρότι η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για το πόσο δύσκολη ήταν για εκείνη η περίοδος μετά την πρώτη εγκυμοσύνη, πλέον θεωρεί τα παιδιά της το μεγαλύτερο δώρο της ζωής της.

 «Μετά τη γέννηση της κόρης μου κάτι πήγε στραβά! Πριν γεννήσω τη μικρή είχα διαβάσει όλα τα βιβλία για το πώς πρέπει να υποδεχθούμε στον κόσμο το μωρό, αλλά δεν είχα διαβάσει άλλα, επίσης σημαντικά, όπως πώς αλλάζει η σχέση του ζευγαριού όταν έρχεται ένα παιδί και για κάτι πάρα πολύ βασικό που λέγεται επιλόχειος κατάθλιψη» είχε εξομολογηθεί η ίδια στο παρελθόν μιλώντας παράλληλα και για την κρίση που πέρασε ο γάμος της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη.

«Όταν ήρθε το μωρό, άρχισα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Άρχισαν να μου φταίνε όλα, άρχισα να χάνω τις ισορροπίες μου και δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Δεν ήθελα να βλέπω κανέναν στο σπίτι, ούτε τον ίδιο μου τον άνδρα, ο οποίος πέρασε δύσκολα. Ήταν καλός, έκανε τις προσπάθειές του, αλλά ούτε κι αυτός γνώριζε.

Μας πήρε πολύ καιρό, μέχρι που ξαναβρήκαμε και ξαναβρίσκουμε σιγά σιγά τις ισορροπίες μας. Μέσα στην ατυχία μου, ήμουν πολύ τυχερή και βρήκα το δρόμο μου. Το έψαξα πολύ, κατάλαβα ότι κάτι τρέχει και θα περάσει και έτσι συνήλθα».

Μερικά χρόνια μετά, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Ωστόσο και ο δρόμος αυτός δεν ήταν εύκολος αφού η δημοσιογράφος έζησε και την εμπειρία της αποβολής.

«Έχω δύο παιδιά αλλά έχω υπάρξει έγκυος τρεις φορές. Είμαι σίγουρη ότι τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, δεν σοκάρεστε. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι οι αποβολές -δυστυχώς- είναι συχνό φαινόμενο. Για την γυναίκα που το βιώνει όμως, είναι πάντα ένα σοκ και μία τεράστια θλίψη…» είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν η Δέσποινα Καμπούρη. 

«Η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε πολύ με τον Βαγγέλη να πάρουμε την απόφαση για να κάνουμε δεύτερο παιδί. Ο φόβος της πρώτης μου εμπειρίας με την επιλόχειο κατάθλιψη με κρατούσαν πίσω σε σχέση με την απόκτηση δεύτερου παιδιού. Φοβόμουν να ρισκάρω την οικογενειακή μου γαλήνη. Η επιμονή της Έλενας να αποκτήσει αδερφάκι και το γεγονός ότι είμαι μοναχοπαίδι συνετέλεσαν στο να πάρω το ρίσκο. Πολύ μικρό μπροστά στη μεγάλη ευτυχία που θα μας έφερνε η Χριστινούλα μας…

Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήρθε σχετικά αργοπορημένα με την πρώτη. Πέρασα το άγχος και το στρες που περνούν οι γυναίκες που προσπαθούν εναγωνίως να κάνουν παιδί παρότι είχα ήδη την Έλενα. Έκανα εξετάσεις, απογοητεύτηκα με διάφορα αρνητικά τεστ, απόρησα, αγχώθηκα… πέρασα από πολλά στάδια μέχρι που ένα πρωί μετά από 8 μήνες προσπαθειών, επέστρεψε το χαμόγελο στα χείλη μου. Το τεστ ήταν θετικό και τα ξέχασα όλα μονομιάς. Για μένα αυτή η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν πολύτιμη. Επιτέλους θα βίωνα ξανά την εμπειρία της εγκυμοσύνης και της μητρότητας και ήμουν σίγουρη ότι αυτή τη φορά θα την απολάμβανα περισσότερο από την πρώτη φορά που όλα έγιναν ξαφνικά και απροετοίμαστα…» είχε πει για την απόφαση να κάνει δεύτερο παιδί.

Πλέον, το ζευγάρι δείχνει να έχει βρει την απόλυτη ισορροπία απολαμβάνοντας την οικογενειακή καθημερινότητα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164