Η Δέσποινα Βανδή διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, αφού για πρώτη φορά θέλησε να ασχοληθεί ταυτόχρονα με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Οι εμφανίσεις της με τον Αντώνη Ρέμο μπορεί να ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα, όμως σε λίγο καιρό οι δυο τους αναμένεται να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσουν τα άκρως επιτυχημένα live τους. Παράλληλα, όμως, έχει αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας καθώς και, μάλιστα, σε δύο εκπομπές του Open Beyond: της γαστρονομικής-ταξιδιωτικής «My Greece» και του μουσικού talent show «The X-Factor», ενώ ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στο θεατρικό σανίδι. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, το καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά», που θα φιλοξενηθεί στο ολοκαίνουργιο «Άλσος» του Πεδίον του Άρεως, στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, λοιπόν, η αγαπημένη καλλιτέχνις παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιο είναι το πιάτο που ετοιμάζει όταν επιθυμεί να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της. «Αυτό που αποπειράθηκα να κάνω ήταν πολύ δύσκολο. Όμως, το έχω με τη μαγειρική, αν και με περιορίζουν λίγο στο δημιουργικό μου κομμάτι οι προτιμήσεις των παιδιών. Αν ήθελα να σε εντυπωσιάσω, θα σου μαγείρευα φαρφάλες με σολομό, ενώ φτιάχνω ένα πολύ ωραίο κοτόπουλο αλά κρεμ με μανιτάρια, τέλειο μουσακά και παστίτσιο» είπε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ