Site icon TLIFE

Δέσποινα Βανδή: Η Μελίνα την απόλαυσε στο θέατρο! Μητέρα και κόρη σαν αδερφές [pics]

«Το δικό μας σινεμά», το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, έκανε επίσημη πρεμιέρα, το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουνίου, στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίον του Άρεως. Πλήθος εκπροσώπων της εγχώριας showbiz έδωσε το παρών για να παρακολουθήσει το μιούζικαλ και να καταχειροκροτήσει τους 17 υπερταλαντούχους πρωταγωνιστές.

Η πολυαναμενόμενη αυτή παράσταση πραγματεύεται την ιστορία κάποιων καλλιτεχνών που ξεκινάνε περίπου το 1955, όταν πια αρχίζει η μεγάλη άνοδος του κινηματογράφου, ζουν τη μεγάλη δόξα της δεκαετίας του ’60 και ακολουθούν την πτώση του σινεμά τη δεκαετία του ’70. Η Δέσποινα Βανδή, η οποία κατάφερε για δύο χρόνια να εντυπωσιάσει το θεατρικό κοινό και να αποσπάσει θετικές κριτικές για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο μιούζικαλ «Mamma Mia», επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στη σκηνή!

Φυσικά από τις πρώτες σειρές δεν έλειπε και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη! Η πρωτότοκη κόρη της Δέσποινας και του Ντέμη είναι πλέον 15 χρονών και έχει γίνει μια πανέμορφη δεσποινίδα! Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η τραγουδίστρια, η μικρή έχει τεράστιο φυσικό ταλέντο στο τραγούδι και επιθυμεί να ασχοληθεί με την μουσική αλλά και το θέατρο. Η Μελίνα πάντα καμαρώνει την διάσημη μαμά της και νιώθει περήφανη για όλα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα της.

Μαμά και κόρη πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE μετά το τέλος της παράστασης και όπως θα δεις στις φωτογραφίες μοιάζουν… σαν αδερφές! Τόσο η Δέσποινα όσο και η Μελίνα επέλεξαν mini φορέματα, η καθεμία του δικού της στυλ και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

© 2024 tlife.gr