Δέσποινα Βανδή: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη από τις διακοπές τους στην Κρήτη

Στην Κρήτη βρίσκεται εδώ και αρκετές βδομάδες η Δέσποινα Βανδή, η οποία για ένα ακόμη καλοκαίρι συνδυάζει δουλειά και διακοπές μαζί.

Πριν από λίγες ημέρες η τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια συναυλία στα Χανιά μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και όπως ήταν αναμενόμενο από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο μεγαλύτερος θαυμαστής της, ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το ζευγάρι παραμένει στο αγαπημένο του νησί και περνά όμορφες στιγμές με αγαπημένους φίλους. Μια τέτοια βραδιά ήταν και η σημερινή, με τη Δέσποινα Βανδή να δημοσιεύει την πιο τρυφερή φωτογραφία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια απόλαυσαν το μπάνιο του σε ένα beach bar του νησιού, στο οποίο παρέμειναν μέχρι το βράδυ, διασκεδάζοντας μαζί με την παρέα τους.

Όπως θα δεις στην εικόνα, η Δέσποινα Βανδή στέκεται στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη ενώ εκείνος την έχει στην αγκαλιά του, κοιτάζοντάς την τρυφερά.

«Με καλούς φίλους, ένα ποτήρι κρασί στην Κρήτη και να μην ξέρεις τι μέρα είναι. Αυτό είναι καλοκαίρι», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164