Δέσποινα Βανδή: Κύμα υποστήριξης στο διαδίκτυο για την ακύρωση της συναυλίας της στην Τουρκία

Αντιδράσεις προκάλεσε σε Ελλάδα και Τουρκία η απόφαση της Δέσποινας Βανδή να μην εμφανιστεί τελικά σε προγραμματισμένη συναυλίας της στο Τσεσμέ της Σμύρνης.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την ανακοίνωσή της, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη συναυλία της στη Σμύρνη της Τουρκίας, το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουλίου καθώς θεώρησε ότι αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας αυτής.

Η Δέσποινα Βανδή που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με θέματα που αφορούν στη χώρα μας και στη θέση της στο εξωτερικό, επέλεξε να μην τραγουδήσει στο Τουρκικό Ίδρυμα Παιδείας (Ίδρυμα που βοηθά οικονομικά παιδιά να σπουδάσουν), όταν είδε ότι στον χώρο της εκδήλωσης αναρτήθηκε μία γιγαντοαφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ. (Διάβασε αποκλειστικά όλο το παρασκήνιο στο TLIFE)

Kύμα υποστήριξης στα social media

Τις τελευταίες ώρες η Δέσποινα Βανδή έχει δεχτεί μεγάλο κύμα υποστήριξης για την κίνησή της να μην πραγματοποιηθεί η συναυλία και από τους θαυμαστές αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με τους περισσότερους να τοποθετούνται υπέρ της τραγουδίστριας μέσα από αναρτήσεις τους στα social media και ιδιαίτερα στο X (Twitter).

Μάλιστα το #Βανδή όλο το απόγευμα της Πέμπτης 18/7 έχει καταφέρει να γίνει το πρώτο τρεντ στο X, με τις αναρτήσεις να είναι χιλιάδες. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164