Site icon TLIFE

Δέσποινα Βανδή: Πρωτοσέλιδο στα Τούρκικα Μέσα ενημέρωσης – «Ελλάδα, μη δοκιμάζεις την υπομονή μας»

Πρωτοσέλιδο έγινε η Δέσποινα Βανδή στα τούρκικα Μέσα ενημέρωσης μετά την απόφασή της να ακυρώσει προγραμματισμένη της εμφάνιση στο Τσεσμέ της Σμύρνης επειδή οι διοργανωτές τοποθέτησαν αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ στη σκηνή, την οποία αρνήθηκαν να κατεβάσουν παρά την έκκλησή της.

Πιο συγκεκριμένα, τα εθνικιστικά Μέσα της Τουρκίας βρήκαν την ευκαιριά με αφορμή τα όσα έγιναν στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή για να ανεβάσουν τους τόνους.

Χαρακτηριστικό είναι το εξώφυλλο της εθνικιστικής εφημερίδας Soczu που έχει τίτλο «Ελλάδα μην δοκιμάζεις την υπομονή μας».

Η εφημερίδα αναφέρεται σε τρεις ελληνικές προκλήσεις μεταξύ των οποίων και αυτό που έκανε η Δέσποινα Βανδή στο Τσεσμέ της Σμύρνης.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:
«Πραγματοποίησαν δρομολόγιο πλοίου σε ένα νησί το οποίο ανήκει στην Τουρκία» (δηλαδή τη… Ρω)
«Χτίζουν στρατιωτική βάση στην ελληνοκυπριακή πλευρά»
«Δεν μπορούν να αντέξουν τον Ατατούρκ και την τουρκική σημαία» (και αναφέρονται προφανώς στην αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από τη συναυλία στο Τσεσμέ).

Να σημειωθεί μετά την ακύρωση της συναυλίας από τη Δέσποινα Βανδή στο Τσεσμέ ακολούθησε επίθεση στη σελίδα της στο instagram, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκαναν και τα τουρκικά ΜΜΕ.

© 2024 tlife.gr