Δέσποινα Βανδή: Τα δάκρυα στη σκηνή για τη συναυλία των 30 χρόνων πορείας της και η έκπληξη των συνεργατών της – Βίντεο

Ξεχωριστό ήταν το βράδυ της Τετάρτης 10/7 για τη Δέσποινα Βανδή. 

Η τραγουδίστρια συμπλήρωσε 30 χρόνια καριέρας στο καλλιτεχνικό στερέωμα και το γιόρτασε με μια μοναδική συναυλία στο θέατρο Πέτρας έχοντας δίπλα της τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και τα δυο της παιδιά. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε το… απόλυτο live μπροστά στο κοινό της και τους ξεσήκωσε όλους ερμηνεύοντας τα τραγούδια της. Τα social media γέμισαν με βίντεο από την συναυλία, με το θέατρο να έχει «βουλιάξει» από κόσμο.

Η βραδιά τα είχε όλα για τη Δέσποινα Βανδή. Πέρα από χορό, και χαμόγελα, είχε και αρκετή συγκίνηση αλλά και μια μεγάλη έκπληξη που είχαν ετοιμάσει για εκείνη οι συνεργάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή δεν κατάφερε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση όταν ερμήνευσε το τραγούδι «Μέχρι Μάη μήνα» το οποίο, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη.

«Το κουπλε αισθανόμουν 100% ότι αφορά εμένα και το ρεφρέν – γι’ αυτό με έπαιρνε πάντα πολύ – ότι αφορά τη μάνα μου. Όταν χάσαμε τον πατέρα μου, και είναι δύσκολη η απώλεια. Είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσεις ότι δε θα ξανακούσεις τη φωνή κάποιου, δε θα τον ξαναδείς, δε θα ξανακάνεις Χριστούγεννα μαζί του, ούτε καλοκαίρι, ούτε καβγά, δε θα ξαναμοιραστείς το ίδιο πιάτο.

Αυτό με έπιανε πάρα πολύ. Με αυτό το τραγούδι είναι σαν να μπαίνω μέσα στη δική της ψυχοσύνθεση, της μητέρας μου. Γι’ αυτό με συγκινεί στο ρεφρέν» είχε αποκαλύψει στο παρελθόν η Δέσποινα Βανδή.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τη χθεσινοβραδινή της συναυλία.

Στη συνέχεια, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τη Δέσποινα Βανδή καθώς στις γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί στο χώρο, άρχισαν να προβάλλονται μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της. 

Δες το σχετικό βίντεο

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164