Δέσποινα Βανδή: Το ξέσπασμα της δημάρχου του Τσεσμέ κατά της τραγουδίστριας – «Η κυρία πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα» – Βίντεο

Ένα «θερμό επεισόδιο» με πρωταγωνίστρια τη Δέσποινα Βανδή εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17/7 στο Τσεσμέ της Τουρκίας, στο πλαίσιο φιλανθρωπικής συναυλίας στην οποία επρόκειτο να συμμετάσχει η γνωστή τραγουδίστρια.

Ωστόσο, όταν η ίδια αντιλήφθηκε πως στον χώρο υπήρχαν αναρτημένες σημαίες του Κεμάλ Ατατούρκ αρνήθηκε να πάρει μέρος στην εκδήλωση, ζητώντας να αποχωρήσει τονίζοντας ωστόσο ότι θα επιστραφούν τα χρήματα των εισιτηρίων σε όσους το επιθυμούν.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Δέσποινας Βανδή, λόγο πήρε η δήμαρχος του Τσεσμέ, Λαλ Ντενίζλι, λέγοντας ότι η Δέσποινα Βανδή δεν βγήκε στη σκηνή «επειδή θέλει να κατέβει η τουρκική σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ». Ζήτησε από το κοινό να μην τη «γιουχάρουν» γιατί, όπως είπε, «δεν νομίζω ότι είναι καν ο άνθρωπος για τον οποίο αξίζει να σπαταλήσεις την ανάσα σου».

«Θυσιάσαμε πολλούς μάρτυρες για να κερδίσουμε αυτά τα εδάφη και είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε ότι η αδελφοσύνη και η αιώνια φιλία θα νικήσουν πάντα», προσέθεσε η δήμαρχος, σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο NTV.

Η ίδια συνέχισε εμφανώς εκνευρισμένη: «Καμία δύναμη δεν μπορεί να τολμήσει να κατεβάσει ούτε τη σημαία μας, ούτε την αφίσα του Ατατούρκ. Δεν μπορεί ούτε καν να το σκεφτεί. Η κυρία πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα αυτής της πόλης. Με ηρεμία, με ψυχραιμία.

Εύχομαι όμως ότι σε όποια χώρα και αν πάει, δεν θα σκεφτεί καν να κατεβάσει τη σημαία αυτής της χώρας, που κερδήθηκε με αίμα, τη σημαία για την οποία θυσίασαν τη ζωή του πολλά τέκνα της πατρίδας και την οποία έκαναν σύμβολο αυτής της χώρας. Εύχομαι ότι αυτό θα γίνει ένα ιστορικό μάθημα για εκείνη» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της δημάρχου του Τσεσμε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164