Site icon TLIFE

Διάφανη Αγάπη: Η Ευτυχία Μελή και η Ιζαμπέλλα Φούλοπ μιλούν για τον ρόλο τους στη νέα σειρά του Alpha

Η νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου «Διάφανη αγάπη» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Η Ευτυχία Μελή και η Ιζαμπέλλα Φούλοπ, μας μιλούν για τον ρόλο τους στη σειρά και μας περιγράφουν τους χαρακτήρες που υποδύονται.

Η Ευτυχία Μελή μας συστήνει την Κατερίνα: «Η Κατερίνα είναι μία απλή γυναίκα αφιερωμένη στην οικογένεια της, αγαπά πολύ τον άντρα της και δείχνει μεγάλη κατανόηση για την δύσκολη δουλειά του. Έχει πάντα έναν γλυκό λόγο και θέλει να τον κάνει να νιώθει όμορφα».

Για το αν έχει κοινά χαρακτηριστικά μαζί της, λέει: «Αν είχα κάνει οικογένεια είμαι σίγουρη πως θα είχα πάντα μία ζέστη αγκαλιά για το σύζυγό μου όπως η Κατερίνα για τον δικό της».

Όσο για το τι ήταν αυτό που την έκανε να πει το «ναι» στη σειρά: «Είναι μεγάλη τύχη και χαρά που παραμένω στην ομάδα του Διονύση Παναγιωτάκη. Στα τηλέφωνα που μου κάνει η Στέλλα Μανωλά (Executive Producer) η απάντηση μου θα είναι πάντα «ναι» για συνεργασία. Το ίδιο ισχύει και για τον Σπύρο Ρασιδάκη, με τον οποίο έχω ξανασυνεργαστεί. Υπέροχος σκηνοθέτης και καταπληκτικός άνθρωπος. Αν και ο ρόλος μου είναι μικρός στην «Διάφανη αγάπη», το ότι έχω σκηνές με τον Μιχάλη Οικονόμου και τον Νίκο Ψαρρά αυτό είναι για μένα ένα τεράστιο καλλιτεχνικό δώρο».

«Η Βαλέρια είναι μια μυστηριώδης γυναίκα η οποία γνωρίζει σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση δολοφονίας του πρωταγωνιστή, μιας και ήταν από τα τελευταία άτομα που ήρθε σε επαφή μαζί του την ημέρα της δολοφονίας. Αν και το επάγγελμά της μαρτυρά μάλλον το αντίθετο, διέπεται από μια ηθική, προσπαθώντας να συνεισφέρει στην απόδοση δικαιοσύνης», όπως μας περιγράφει η Ιζαμπέλλα Φούλοπ την ηρωίδα της.

Ομολογεί πως δεν έχουν κοινά χαρακτηριστικά «μιας και κινητήριος δύναμη και προτεραιότητα για αυτήν είναι το παιδί της, κάνει τα πάντα για να το προστατεύσει και να του προσφέρει όσα χρειάζεται».

Τέλος, μας αποκαλύπτει πως είπε το «ναι» στη σειρά «λόγω της πρότερης συνεργασίας μου με το κανάλι και την εταιρία παραγωγής και λόγω του ότι ο ρόλος αν και μικρός, έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εμένα ο τρόπος προσέγγισης μιας τέτοιας γυναίκας με τις αντιφάσεις του χαρακτήρα της».

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Σίμος Κακάλας, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αντιγόνη Αλικάκου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.

Προσαρμογή σεναρίου: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης.

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Παραγωγή: Primavisione.

Βασισμένο στην ιταλική σειρά «La Porta Rossa».

«Διάφανη αγάπη». Πίστεψε στην αγάπη…

© 2024 tlife.gr