Site icon TLIFE

Διάφανη αγάπη: Η νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha

Μια ανεξιχνίαστη δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο. Ένα όραμα, μια πόρτα που κλείνει χωρίς να την διαβεί.

Δύο κόσμοι κι εκείνος μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία. Γιατί το μόνο πράγμα που πήρε μαζί του είναι η αγάπη…

«Η Άννα είναι βοηθός εισαγγελέα. Είναι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει σε ένα ευκατάστατο και προστατευμένο περιβάλλον με πολλά «πρέπει» και κανόνες. Όταν γνωρίζει τον Στέφανο (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης), αλλάζει όλη της η ζωή», μας λέει η Χαρά Μάτα Γιαννάτου για το ρόλο της.

Για το εάν έχει κοινά χαρακτηριστικά με την ηρωίδα, θα πει: «Είναι μια γυναίκα που ερωτεύεται, πληγώνεται, φοβάται και πενθεί. Όλα αυτά είναι συναισθήματα που λίγο πολύ όλοι τα έχουμε νιώσει. Έτσι λοιπόν κι εγώ, εκεί βρίσκω τα κοινά μας χαρακτηριστικά».

Όσο για το τι ήταν αυτό που την έκανε να πει το ναι στη σειρά, δηλώνει: «Στην απόφαση μου έπαιξαν ρόλο η ιστορία και οι συνεργάτες».

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Σίμος Κακάλας, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αντιγόνη Αλικάκου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.

© 2024 tlife.gr