Site icon TLIFE

Διαγωνισμός Care Market: 2 τυχερές θα κερδίσουν ψώνια αξίας 100 ευρώ

Το Care Market, το μεγαλύτερο on line super market δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερές να κάνουν τα ψώνια τους, αξίας 100 ευρώ η κάθε μία.

Τα Χριστούγεννα είναι πια εδώ, η καθεμία από εμάς ετοιμάζεται για τις γιορτές με το απαραίτητο shopping και όπως συμβαίνει συνήθως η Πρωτοχρονιά μας βρίσκει όλες λίγο ζορισμένες οικονομικά μιας και για άλλη μια φορά παρασυρθήκαμε.

To caremarket.gr σου χαρίζει τα ψώνια σου! Δύο μεγάλες τυχερές μπορούν να ψωνίσουν στο on line super market και να παραλάβουν τα ψώνια τους στο σπίτι τους. Γιατί αυτή είναι η μαγεία του διαδικτύου. Με ένα “κλικ” επιλέγεις ό,τι επιθυμείς και χρειάζεσαι και πολύ σύντομα τα πάντα βρίσκονται στον πάγκο της κουζίνας σου.

Αν ακόμα δεν έχεις μπει στη διαδικασία του on line shopping ξανασκέψου το! Γλιτώνεις χρόνο, μπορείς να ψωνίσεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και φυσικά γλιτώνεις από μεγάλο κόπο αφού δεν χρειάζεται να κουβαλάς!

Το caremarket.gr σε συνεργασία με το TLIFE δίνει το δικαίωμα σε δύο υπερτυχερές να κάνουν ψώνια συνολικής αξίας 200 ευρώ -100 ευρώ η κάθε μία. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να τα ψωνίσεις όοοολα μία φορά. Τέλειο;

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα που θα βρεις στο τέλος του άρθρου και μπες στην κλήρωση.

*Η κλήρωση θα γίνει στις 2 Ιανουαρίου.

© 2024 tlife.gr