Site icon TLIFE

Διάσημα πρόσωπα σε έκθεση art event για καλό σκοπό – Φωτογραφίες TLIFE

Σε γνωστή gallery στο Μεταξουργείο συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης 29 Μαρτίου αρκετοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου. 

Αφορμή για αυτή τη συνάντηση μοντέλων, σχεδιαστών, ηθοποιών, αλλά και παρουσιαστών ήταν η έκθεση που διοργάνωσε γνωστή αλυσίδα ρούχων για να γιορτάσουν τα 100 χρόνια του…. στυλ.

Η συγκεκριμένη έκθεση αφορούσε τη νέα κολεξιόν της Iris Apfel x H&M και τον εορτασμό των 100ων γενεθλίων της εταιρίας, και αρκετά ήταν τα λαμπερά πρόσωπα που αγαπούν τη μόδα και το style, τα οποία έδωσαν το παρών για να πάρουν ιδέες και να τιμήσουν τη σχεδιάστρια.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί ήταν η Δανάη Μιχαλάκη με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τάμτα, η Μαριάντα Πιερίδη, η Κατερίνα Πεφτίτση, η Ραμόνα Βλαντή, η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα, η Τζένη Θεωνά, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Αναστασία Τσιλιμπίου,, ο Γιώργος Χρανιώτης με τη Γεωργία Αβασκαντήρα, η Τζωρτζίνα Λιώση, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, και ο Λάκης Γαβαλάς,

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο Πέτρος Χόντος για το TLIFE από την έκθεση της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων ένδυσης.

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου

Ζενεβιέβ Μαζαρί, Κατερίνα Πεφτίτση

Μαριάντα Πιερίδη

Ραμόνα Βλαντή

Γιάννης Στάνκογλου, Δανάη Μιχαλάκη, Γιώργος Παπαγεωργίου

Τζένη Θεωνά

Αναστασία Τσιλιμπίου

 

Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα

Τζωρτζίνα Λιώση

Αλεξάνδρα Κατσαϊτη – Τάμτα

Ο Λάκης Γαβαλάς με τον Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο

Κοσμάς Κουμιανός

Όλγα Ντάλλα και Στυλιανός Φλωρίδης

Παύλος Χάππιλος και Άλεξ Κάβγας

Λάκης Γαβαλάς

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

© 2024 tlife.gr