Διάσημες παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα του “Πετάει, Πετάει”! [pics]

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Πετάει Πετάει”, στο θέατρο Χυτήριο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη! Από την θεατρική βραδιά, δεν έλειψαν αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς στο θέατρο του Κεραμεικού να απολαύσουν το θεατρικό έργο.

Ανάμεσα στους διάσημους Έλληνες που παρακολούθησαν την παράσταση ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την μητέρα της, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Ελισάβετ Μουτάφη με τον σύντροφό της, Μάνο Νιφλή κ.α. Φυσικά, στο θέατρο βρισκόταν και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος πήγε να απολαύσει για ακόμη μια φορά την κόρη του, Κόνι Μεταξά, η οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο θεατρικό έργο αλλά και η Αγγελική Δαλιάνη!
Η ταλαντούχα ηθοποιός και σύζυγος του Μάνου Παπαγιάννη, όχι μόνο βρέθηκε για άλλη μια φορά στο Χυτήριο για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της, αλλά στο τέλος της παράστασης, ανέβηκε στη σκηνή για να του κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά του! (Δες εδώ καρέ – καρέ όλα όσα έγιναν)
Δες όλες τις φωτογραφίες:
Μπέττυ Μαγγίρα – Λάκης Γαβαλάς
Λάκης Γαβαλάς
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Λευτέρης Πανταζής – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Δημήτρης Αποστόλου – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την μητέρα της – Βάσια Τριφύλλη
Μάνος Νιφλής – Ελισάβετ Μουτάφη
Μαίρη Σταυρακέλη – Ελισάβετ Μουτάφη – Ηρώ Λούπη
Αγγελική Δαλιάνη – Μάνος Παπαγιάννης
Κόνι Μεταξά
Ιρένε Τροστ – Λευτέρης Πανταζής – Κόνι Μεταξά
Νεκτάριος Σκαμνάκης – Σοφία Παυλίδου
Ελένη Φιλίνη – Μάνος Παπαγιάννης – Μαίρη Σταυρακέλη
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Λίγα λόγια για το έργο
Στην Ελληνική απόδοση της κλασικής φάρσας του Γάλλου Marc Camoletti «BOEING BOEING», που μετά το West End και το Βroadway παρουσιάζεται και στην Ελλάδα, ο Σωτήρης (Σωτήρης Καλυβάτσης) ως σύγχρονος play boy και πετυχημένος αρχιτέκτονας, παίζει σε τριπλό ταμπλό το επικίνδυνο χόμπι της πολυγαμίας με 3 όμορφες αεροσυνοδούς, την Τουρκάλα Μπαχάρ (Σοφία Παυλίδου), την Αμερικανίδα Γκλόρια (Κόνι Μεταξά), και την Γερμανίδα Γκρέτχεν (Ρέα Τουτουντζή) που οι πτήσεις τους τις φέρνουν καθημερινά, αλλά χώρια, στην ερωτική του φωλιά.
Όλα ανατρέπονται όμως τη μέρα που ο παιδικός φίλος του από την Κρήτη, ο σύντεκνος αλλά και ερωτίλος Σήφης (Μάνος Παπαγιάννης) τον επισκέπτεται μετακομίζοντας στην Αθήνα, την ίδια ημέρα που αναπάντεχα αλλάζει το πρόγραμμα πτήσεων των τριών αεροσυνοδών και ξαφνικά θα πρέπει να μείνουν στην ερωτική φωλιά την ίδια ημέρα, χωρίς φυσικά να γνωρίζει η μία την ύπαρξη της άλλης…
Τότε η έμπιστη και πανέξυπνη οικονόμος αλλά και φύλακας άγγελός του Μάνου η δαιμόνια Κούλα (Βάσια Τριφύλλη) και ο επιστήθιος φίλος του καλούνται να πάρουν στα χέρια τους την ανεξέλεγκτη κατάσταση που οδηγεί σε ξεκαρδιστικές και απρόβλεπτες κωμικές ανατροπές με αποκορύφωμα το απογειωτικό και ανατρεπτικό… φινάλε!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164