Site icon TLIFE

Διάσημες παρουσίες στην πρεμιέρα του “Κράμερ εναντίον Κράμερ”! Δες ποιοι πήγαν

Βραδιά θεάτρου ήταν η χθεσινή για τους διάσημους της ελληνικής showbiz που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης “Κράμερ εναντίον Κράμερ” στο θέατρο Εμπορικόν με τον Δημήτρη Αλεξανδρή, την Μαρία Ζορμπά, την Αθηνά Μαξίμου και άλλους εξαιρετικούς καλλιτέχνες.
Την απόδοση της παράστασης έκανε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, ενώ το σκηνοθετικό μέρος ανέλαβε η Ελένη Σκότη σε συνεργασία με την Δάφνη Λαρούνη.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων η Ρένια Λουιζίδου, η Τζένη Θεωνά, η Ηρώ Μανέ, η Φιλαρέτη Κομνηνού, η Θέμις Μπαζάκα, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Τάκης Ζαχαράτος και πολλοί άλλοι.

Από την πρεμιέρα δεν έλειπε και ο σύζυγος της Αθηνάς Μαξίμου, Αιμίλιος Χειλάκης, που ήταν από νωρίς εκεί για να την ενθαρρύνει.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Η ταινία Κράμερ εναντίον Κράμερ σε διασκευή και σκηνοθεσία του Robert Benton και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους την Μέρυλ Στρηπ και τον Ντάστιν Χόφμαν, βραβεύτηκε το 1985 με 5 Όσκαρ: Καλύτερης ταινίας, Σκηνοθεσίας, Διασκευασμένου Σεναρίου, Α’ Ανδρικού και Β’ Γυναικείου Ρόλου και αναδείχτηκε σε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.
Το έργο πραγματεύεται την μεταμόρφωση ενός “απόντα” γονιού σε ιδανικό πατέρα που προσπαθεί ν’ αναπληρώσει την απουσία της γυναίκας του και μητέρας του ανήλικου παιδιού τους, όταν εκείνη τους εγκατέλειψε για να βρει τον “χαμένο εαυτό της” μακριά από τον εγκλωβισμένο ρόλο της μητέρας – συζύγου.
Επιστρέφει όμως και διεκδικεί την επιμέλεια του παιδιού. Ο δικαστικός αγώνας είναι αναπόφευκτος. Τα έντονα δραματουργικά στοιχεία του έργου δίχασαν και διχάζουν μέχρι σήμερα το κοινό, ωστόσο στο τέλος αυτό που μένει αναλλοίωτο είναι η ανιδιοτελής και παντοτινή αγάπη των γονιών προς το παιδί.

Δες φωτογραφίες:

Αιμίλιος Χειλάκης, Ρένια Λουιζίδου

Γρηγόρης Βαλτινός, Ηρώ Μανέ

Γιάννης Ζουγανέλης, Τζένη Θεωνά

Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ισιδώρα Σιδέρη, Γιάννης Ζουγανέλης

Αμέλια Αναστασάκη, Κώστας Σπυρόπουλος

Γιάννης Ζουγανέλης, Θοδωρής Αθερίδης, Βίκυ Βολιώτη, Μιρέλλα Παπαοικονόμου

Τάκης Ζαχαράτος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου

Φιλαρέτη Κομνηνού, Γιάννης Στάνκογλου, Θέμις Μπαζάκα

Σπύρος Μπιμπίλας, Μίμης Πλέσσας, Λουκίλα Καρέρ

Εύη Φραγκάκη

Ηρώ Μανέ, Γιάννης Φέρτης, Μαρία Καβογιάννη

© 2024 tlife.gr