“Δίδυμα Φεγγάρια”: Εξελίξεις-σοκ! Η “Αγάπη” χάνει το μωρό…

Εκεί διαπιστώνουν πως είναι σε κίνδυνο η ίδια και το έμβρυο. Την ίδια στιγμή η παρουσία της Αννας στο σπίτι του Παύλου ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα. Στην πορεία η Αννα δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από τον Παύλο. Να συνεργαστούν. Λίγες ώρες αργότερα η Αγάπη χάνει στο νοσοκομείο τη μάχη και αποβάλλει. Τόσο η ίδια όσο και ο Φίλιππος προσπαθούν να ξεπεράσουν το συγκλονιστικό αυτό γεγονός.

Η Αλίκη ζηλεύει την Αννα Μακρή και τη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα σ’ αυτήν και στον Παύλο. Ταυτόχρονα ο Φίλιππος αντιλαμβάνεται ότι ένας άντρας τον παρακολουθεί και απαιτεί να μάθει ποιος τον έβαλε. Ο Παύλος καταρρακώνεται μόλις μαθαίνει ότι η Αγάπη απέβαλε και ψάχνει να δει τι μπορεί να κάνει.

Εν τω μεταξύ ο Ορέστης με τον Δημήτρη πιάνονται κανονικά στα χέρια για χάρη της Ελισάβετ, η οποία τελικά παίρνει το μέρος ενός εκ των δύο. Στο μεταξύ, ο Αντώνης ρίχνει τον εγωισμό του και ζητάει από την Αφροδίτη να βρεθούνε σπίτι του. Εκεί της λέει κάτι που τη συγκινεί πολύ.

Η Μαρουσώ δεν αντέχει άλλο και αποκαλύπτει το μεγάλο της μυστικό στον Φίλιππο! Ο Ορέστης βοηθάει την Ελισάβετ να διαπιστώσει κάτι για τον εαυτό της που την προβληματίζει πολύ. Ο Βασίλης πηγαίνει στο μαγαζί της Λίτσας και τη ρωτάει κάτι που τη φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Παύλος κάνει το πρώτο βήμα και επισκέπτεται την Αγάπη στο σπίτι της. Πατέρας και κόρη έρχονται κοντά και πάλι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164