Διεθνή Βραβεία Emmy 2024: Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά – Φωτογραφίες

Ο Δήμος Αθηναίων το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουνίου φιλοξένησε τον Ημιτελικό των International Emmy Awards σε μια διοργάνωση του AthensFilm Office και της Διεθνούς Ακαδημίας των Emmys.

Δεκατέσσερις Έλληνες σκηνοθέτες, ηθοποιοί και παραγωγοί ψήφισαν ανάμεσα σε έξι σειρές για την Καλύτερη Κωμωδία, υπό την επίβλεψη μελών της Διεθνούς Ακαδημίας των Emmys. H διοργάνωση επισφραγίστηκε με μια λαμπερή βραδιά στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Ο Δήμαρχος Χάρης Δούκας καλωσόρισε εκπροσώπους από τον χώρο της ψυχαγωγίας και των τεχνών, καθώς και θεσμικούς και επιχειρηματικούς φορείς του χώρου.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ακαδημίας, η επιτροπή αποφασίζεται με αυστηρά κριτήρια από τη Διεθνή Ακαδημία των Emmys. Οι αποφάσεις τους παραμένουν μυστικές και η τελική τους ετυμηγορία θα καθορίσει τους υποψήφιους για τα Διεθνή Βραβεία Emmy που θα διεξαχθούν στις 25 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Στην κριτική επιτροπή ήταν η Ιωάννα Ασημακοπούλου, ο Μάκης Γαζής, η Αμαλία Γιαννίκου, ο Χρήστος Δήμας, η ΝαταλίΔούκα, η ΦώφηΚώττη, η ΜαρίαΚωνσταντάκη, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Αλέξανδρος Πανταζούδης, ο Ζήσης Ρούμπος, η ΦαίηΤσιτσιπή, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και ο Γιώργος Φειδάς.

Αφού ολοκληρώθηκε η απονομή των βραβείων, στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών, παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, στο πλαίσιο φιλοξενίας του Ημιτελικού των Διεθνών Βραβείων Emmy στην Αθήνα.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164