Φωτογραφίες TLIFE

Δίκη Φιλιππίδη: Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου στο δικαστήριο – Σήμερα η εισαγγελική πρόταση

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έφτασαν πριν από τις 9 το πρωί της Παρασκευής 13/1, η Λένα Δροσάκη με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, προκειμένου να είναι παρούσες όταν ανακοινωθεί η πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό κατ΄ εξακολούθηση και δυο απόπειρες.

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πιο κρίσιμες για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς η πρόταση της Εισαγγελέως μπορεί να είναι εκείνη που θα καθορίσει αν ο ηθοποιός- σκηνοθέτης είναι ένοχος ή αθώος. Υπάρχει ωστόσο και η πιθανότητα, το δικαστήριο να μην κάνει δεκτή τη συγκεκριμένη πρόταση.

Την επόμενη εβδομάδα, οι δικηγόροι των δυο πλευρών θα ξεκινήσουν τις αγορεύσεις τους και έπειτα θα ακολουθήσει η τελική απόφαση του δικαστηρίου.

Όπως σε όλες τις δικάσιμους, έτσι και σήμερα, στην πιο κρίσιμη μέχρι στιγμής ημέρα, η Λένα Δροσάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, θέλοντας να ακούσουν ποια θα είναι η πρόταση της εισαγγελέως μετά την μαραθώνια απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164