Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε για την Ιωάννα Τούνη – «Αλήθεια τώρα σας πειράζει;»

Στην περιπέτεια που πέρασε με την κλοπή του αυτοκινήτου της αναφέρθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στις δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Πέμπτης 30/5 στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Δεν το έχω βάλει ποτέ κάτω. Πήρα το ρίσκο να πάω εκεί να βρω τους κλέφτες. Ο ταξιτζής που με πήγαινε μου έλεγε να καλέσουμε την αστυνομία και εγώ του απάνταγα, “πήγαινέ με απλά εκεί”. Όταν σταμάτησε να είναι στην εμβέλειά μου το αυτοκίνητο, κάλεσα την αστυνομία… Βρήκα το αμάξι μου, βρήκα αυτούς που το πήραν και μάλιστα, επειδή φοβήθηκαν, μου έστειλαν και σε κούτα όλα τα προσωπικά μου πράγματα, όλα τα αντικείμενα που είχα στο αμάξι μου, τα έστειλαν στο μαγαζί μου» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την περιπέτεια που είχε με το αυτοκίνητό της.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχολίασε και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη για κάποιες αγορές της στην Αμερική.

«Αλήθεια τώρα, σας πειράζει η Ιωάννα Τούνη; Η κοπέλα κατάφερε από το μείον να ανέβει πάνω. Η κοπέλα έχει κάνει τόσα πολλά για πάρα πολλούς. Άσχετα αν αυτό δεν αναγνωρίζεται» είπε σε έντονο ύφος η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164