Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ό,τι κι αν έχει συμβεί με την Ιωάννα Τούνη θα το λύσω μαζί της»

Mια παρεξήγηση φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στη Δήμητρα Αλεξανδράκη και την κολλητή της, Ιωάννα Τούνη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στη Μύκονο όπου βρισκόταν η influencer με κάποιες άλλες φίλες και συνεργάτιδές της. Οι δυο τους, μαζί με όλες τις υπόλοιπες γυναίκες διασκέδασαν στο νησί τον ανέμων ωστόσο, κάτι φαίνεται πως έγινε ανάμεσά τους που έκανε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να αποφασίσει να μη μείνει στη βίλα με όλα τα υπόλοιπα κορίτσια, και να αποχωρήσει.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου, συνάντησαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία είπε, «Πέρασα, τις είδα, και μετά εγώ έφυγα. Ό,τι κι αν έχει συμβεί θα το λύσω εγώ με την Ιωάννα. Το σημαντικό είναι ότι πέρασα πάρα πολύ καλά. Όταν κάποιος δεν περνάει καλά, απλά φεύγει, όλοι αυτό πρέπει να κάνουμε. Δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση. Είναι όλα μια χαρά, και το σημαντικό είναι ότι περάσαμε όλοι τέλεια. 

Πάντα προσπαθούσα να έχω μια φυσιολογική ζωή, μια καθημερινή ρουτίνα… γενικά εγώ είμαι πιο χύμα, δε θα κάτσω πλέον να είμαι 15 ώρες σε έναν καθρέφτη να γίνω τέλεια για να βγω, θα βγω άβαφη, με στρωτά, και δε με νοιάζει, με έχει πιάσει αυτό, γι’ αυτό ίσως πολλές φορές δεν κολλάω και με κορίτσια».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164