Site icon TLIFE

Δήμητρα Γαλάνη: Η τούρτα – έκπληξη στην προακρόαση του νέου της δίσκου [pics]

Σίγουρα ήταν από τις πιο ξεχωριστές τούρτες γενεθλίων που έχει σβήσει. Η Δήμητρα Γαλάνη είχε τα γενέθλιά της την Δευτέρα (14 Νοεμβρίου) και οι συνεργάτες της τής ετοίμασαν μία όμορφη έκπληξη κατά τη διάρκεια της προακρόασης της νέας της δισκογραφικής δουλειάς!

Ο φιλόξενος χώρος του θεάτρου “Μικρό Παλλάς”, με την εξαιρετική ακουστική, πήρε τη θέση στούντιο ηχογράφησης για να υποδεχθεί παρουσία των καλλιτεχνών, τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. αλλά και φίλους, ακροατές ραδιοφωνικών σταθμών και αναγνώστες. Η αφορμή ήταν η προακρόαση του “Βαλς των χαμένων μετάπου θα κυκλοφορήσει τη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.


Γιώργος Ανδρέου-Δήμητρα Γαλάνη-Μαργαρίτα Μάτσα

Το καλωσόρισμα και τη μικρή ιστορία αυτής της δισκογραφικής έκδοσης έκαναν οι τρεις καλλιτέχνες
που είναι και οι δημιουργοί του, Δήμητρα Γαλάνη, Στάθης Δράκος και Νίκος Μωραίτης. Ακολούθησε η ακρόαση που έγινε δεκτή με πολλά χειροκροτήματα και ελπιδοφόρα σχόλια.

Στο τέλος της εκδήλωσης κι ενώ η Δήμητρα Γαλάνη με το Στάθη Δράκο στο πιάνο τραγουδούσαν τέσσερα από τα τραγούδια του άλμπουμ σε μία αυθόρμητη ακουστική εκδοχή, έγινε κάτι αναπάντεχο! Τον ενθουσιασμό του κοινού αιφνιδίασε ευχάριστα η τούρτα με τα χρωματιστά κεράκια που έφτασε στη σκηνή.

© 2024 tlife.gr