Δήμητρα Κατσαφάδου: Το συγκινητικό «αντίο» στην 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη

Θλίψη έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο η είδηση θανάτου της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη της νεαρής κοπέλας που είχε συγκινήσει το Πανελλήνιο με τη μάχη της απέναντι σε μια σπάνια μορφή καρκίνου, το σάρκωμα Ewing.

Η νεαρή κοπέλα έφυγε από τη ζωή λίγες μόνο ημέρες μετά από τα 21α γενέθλια της (γεννήθηκε 5 Ιανουαρίου 2003), μετά από πολύμηνη νοσηλεία σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στην Αμερική.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, ήταν ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της Ραφαέλας από την πρώτη στιγμή. Τη στήριζε από την πρώτη στιγμή και το ίδιο ζητούσε να κάνουν όσοι την ακολουθούσαν.

Μάλιστα χθες Τρίτη 24 Ιανουαρίου, η επιχειρηματίας ανέβασε στόρι στο Instagram γνωρίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολες οι ώρες για τη Ραφαέλα.
«Το αστέρι μου δίνει ίσως την κρισιμότερη μάχη απόψε. Μπορείτε όλοι μαζί να προσευχηθούμε για εκείνη σας παρακαλώ; Να νικήσει!» είχε γράψει η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Ωστόσο, η Ραφαέλα δυστυχώς δεν τα κατάφερε και σήμερα ταξίδεψε για τους ουρανούς.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, θέλησε να την αποχαιρετήσει δημοσιεύοντας ένα βίντεο που είχαν βγάλει στο παρελθόν, και έγραψε, «Όντως ΑΓΓΕΛΟΣ κόρη μου! Λατρεμένη μου το ξέρω ότι είσαι στον Παράδεισο ψυχή μου! Είσαι το ΦΩΣ γιατί μόνο εκεί ανήκεις».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164