Site icon TLIFE

Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Δε χρειάστηκε να με διεκδικήσει, ήμουν έτοιμη»

Για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη και την καθημερινότητα μαζί του μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα το πρωί της Τετάρτης 6/6 στην εκπομπή Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θέλαμε να δούμε τη σχέση μας και με έναν άλλο τρόπο. Έχει κάτι ρομαντικό ο τρόπος που το σκεφτήκαμε και την ίδια στιγμή και κάτι «αναρχικό». Ο γάμος είναι μια σύμβαση, αλλά όταν δυο άνθρωποι παντρεύονται χωρίς να θέλουν να κάνουν οπωσδήποτε παιδιά, έχει κάτι το αναρχικό και είναι κάτι πιο ουσιαστικό» ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα για τον λόγο που αποφάσισαν να παντρευτούν φέτος μετά από αρκετά χρόνια γάμου.

«Ζω την αγωνία του Πέτρου και ζω και την αγωνία του μέσου πολίτη… Η ανάγκη του Πέτρου είναι να δημιουργηθεί ένα κραταιό πράσινο κόμμα σε μια χώρα που το χρειάζεται..» είπε σε άλλο σημείο για τον πολιτικό αγώνα που δίνει η Δήμητρα Ματσούκα.

«Ο μεγαλύτερος έρωτας που έχω ζήσει ήταν σίγουρα ο Πέτρος… Κάποια πράγματα στον έρωτα και στην αγάπη δε μπορείς να τα εξηγήσεις ακριβώς, κι αυτή είναι και η γοητεία τους. Δε χρειάστηκε να με διεκδικήσει. Ήμουν έτοιμη. Ήμουν ανοιχτή στα ωραία που μπορεί να συμβούν στη ζωή μας, ήξερα πλέον τι ήθελα… Περνάω καλά με τον Πέτρο. Έχουμε κοινές συνήθειες. Ο Πέτρος είναι καλύτερος από μένα στο μαγείρεμα… Δε νομίζω ότι ο Πέτρος με βλέπει σαν sex symbol» ανέφερε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

© 2024 tlife.gr