Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η διαδικτυακή επικοινωνία με τον γιο του, μετά τον οριστικό χωρισμό του από την Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου χώρισαν οριστικά μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν για να μείνουν μαζί.

Η γνωστή Influencer επέστρεψε μόνιμα στην Θεσσαλονίκη ενώ μαζί της βρίσκεται και ο μονάκριβος γιος της, Πάρης. Ο παρουσιαστής πέρασε αρκετές ημέρες με τον μικρό στην Αθήνα, μέχρι πριν μερικές ημέρες που η Ιωάννα Τούνη ήρθε και τον πήρε μαζί της στη συμπρωτεύουσα.

Οι δυο τους κρατούν άριστες σχέσεις για χάρη του μονάκριβου γιου τους και μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάλεσε Facetime την πρώην σύντροφό του για να δει τον Πάρη.

«Έρωτας» γράφει ο παρουσιαστής στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε στα Instagram Stories του.

Μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έχει σχολιάσει δημόσια τον οριστικό χωρισμό του από την Ιωάννα Τούνη, η οποία σε ένα βίντεο διάρκειας 4:36 λεπτών στο TikTok επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164