Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Να είμαστε εκεί και εμείς οι πατεράδες μαζί με την μαμά από την αρχή» – Η φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του

Ένα διαφορετικό ταξίδι στην Καππαδοκία αποφάσισαν να κάνουν η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη.

Η γνωστή influencer μοιράστηκε μαγικές εικόνες που της κέντρισαν την προσοχή, ενώ και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν σταμάτησε να δημοσιεύει story από διάφορα μέρη που επισκέπτονταν.

Το βράδυ της Δευτέρας 30/9 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση, στην οποία τον βλέπουμε σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο να ποζάρει αγκαλιά με τον γιο του.

Την εν λόγω φωτογραφία τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα, στο οποίο τόνισε πόσο σημαντικό είναι για τους πατεράδες να περνάνε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

«Δυνατή ομάδα πατέρας και γιος ακόμα και τώρα που ο μικρός τρέχει πίσω από την φούστα της μαμάς, είναι σημαντικός ο χρόνος που αφιερώνουμε στα παιδιά μας ειδικά για εμάς τους πατεράδες που ακόμα θεωρητικά δεν έχουμε μπει στο παιχνίδι, αλλά αδέρφια πατεράδες είμαστε από την αρχή στο παιχνίδι θέλει υπομονή και να δημιουργούμε εικόνες.. Να είμαστε εκεί και εμείς μαζί με την μαμά από την αρχή δίπλα να τους δημιουργούμε ΑΣΦΑΛΕΙΑ και στο παιδί και στην μαμά να μάθει από την αρχή ότι η ομάδα είναι δυνατή !!!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164