Δημήτρης Κατριβέσης: Νέος έρωτας για τον γνωστό chef μετά το διαζύγιο από τη Μαριάντα Πιερίδη;

Νέα σελίδα στη ζωή του φαίνεται πως γύρισε ο Δημήτρης Κατριβέσης, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από τη Μαριάντα Πιερίδη.

Το ζευγάρι, μετά τη σοβαρή κρίση που πέρασε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του τους προηγούμενους μήνες, φαίνεται πως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα γκρίζα σύννεφα και να αφήσει πίσω του όσα τους απομάκρυναν, κι έτσι αποφάσισαν από κοινού να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Εδώ και λίγους μήνες μάλιστα, η Μαριάντα Πιερίδη έχει προχωρήσει τη ζωή της, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Πάνου Ιωάννου, με τον οποίο πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις ενώ δεν διστάζουν να δείξουν και δημόσια τον έρωτά τους.

Μια νέα αρχή φαίνεται πως έχει κάνει και ο Δημήτρης Κατριβέσης, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται στη Σαντορίνη, καθώς έχει αναλάβει ως chef σε ένα εστιατόριο του νησιού.

Το τελευταίο διάστημα ο γνωστός chef έχει έρθει κοντά με ένα νεαρό μοντέλο, την Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Σήλιας Αποστόλου πηγαινοέρχεται αρκετά συχνά στο νησί.

  

Η έλξη ήταν αμοιβαία ανάμεσά τους, ο ένας γοητεύτηκε από τον άλλον και αποφάσισαν, παρά την συνθήκη της απόστασης, να προχωρήσουν σε αυτό το ειδύλλιο.

Όσοι τους έχουν δει μαζί κάνουν λόγο για μία δυνατή μεταξύ τους χημεία, η οποία δεν περνά απαρατήρητη.

Και οι δύο, ωστόσο, είναι χαμηλών τόνων άνθρωποι, που προσπαθούν να αποφεύγουν διακριτικά τα βλέμματα και τα σχόλια. Επιλέγουν να μοιράζονται ιδιωτικά τον ενθουσιασμό τους γι’ αυτό που ζουν και αφήνουν την σχέση τους να εξελιχθεί με φυσικότητα να δοκιμαστεί στο μόνο αξιόπιστο πεδίο, αυτό του χρόνου.

Δες φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Κουτσαντώνη από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164