Site icon TLIFE

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη – «Άφαντος» παραμένει ο τρίτος καταγγέλλων

Λίγο πριν από τις 9 έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς συνεχίζεται η δίκη του με την κατάθεση του τέταρτου μάρτυρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο, Ελένη Ευσταθίου, ο Δημήτρης Λιγνάδης το πρωί της Παρασκευής 27/5 έδωσε το παρών στο δικαστήριο συνοδευόμενος από αστυνομικούς, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει κατηγορίες βιασμού, κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που καταθέτει σήμερα, είχε καταθέσει και στην προηγούμενη δικάσιμο, και είχε επιβεβαιώσει τον βιασμό του 4ου καταγγέλλοντα.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η διαδικασία, το δικαστήριο θα περάσει στη εξέταση χαρακτήρων, οι οποίοι δεν έχουν γνώση για τον βιασμό αλλά έχουν γνώση για τον χαρακτήρα είτε των θυμάτων είτε του κατηγορούμενου.

‘Άφαντος παραμένει ο τρίτος καταγγέλλων του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος έχει δικαίωμα να καταθέσει μέχρι πριν την απολογία του ηθοποιού.

Επιπλέον, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνεχίζεται και η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με την κατάθεση της 2ης καταγγέλλουσας με παρουσία ακροατηρίου, και θα της γίνουν ερωτήσεις από την υπεράσπιση του ηθοποιού.

© 2024 tlife.gr