Site icon TLIFE

Δημήτρης Ουγγαρέζος για βίντεο Λιάγκα – Αντωνά: «Δεν έχω δει τίποτα πιο αδιάκριτο από αυτό, ντράπηκα»

Η σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά είναι το θέμα που έχει απασχολήσει όσο λίγα τα Μέσα το φετινό καλοκαίρι.

Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα, κυκλοφόρησα κάποια πλάνα από την βραδινή έξοδο του ζευγαριού σε εστιατόριο της Μυκόνου αλλά και από τις βόλτες τους στα στενά του κυκλαδίτικου νησιού έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Με αυτά τα πλάνα αποφάσισε να ασχοληθεί και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο νέο του κείμενο στο Youfly.gr.

O Δημήτρης Ουγγαρέζος που στο παρελθόν είχε υπάρξει στενός φίλος του Γιώργου Λιάγκα, τα τελευταία χρόνια έχει δηλώσει πως δεν έχει καμία επαφή μαζί του και πως η σχέση τους έχει διαρραγεί. Ωστόσο, αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισε να πάρει το μέρος του Γιώργου Λιάγκα τονίζοντας πόσο παραβατικό είναι να προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει με αυτό το τρόπο στη ζωή δυο ανθρώπων χωρίς αυτοί να έχουν δώσει ποτέ την άδειά τους.

«Ότι, ειλικρινά, δεν έχω δει τίποτε πιο αδιάκριτο απ’ το βίντεο Λιάγκα – Αντωνά στη Μύκονο. Μη βαφτίζουμε την – με το ζόρι – έκθεση της ιδιωτικής ζωής των άλλων στη δημοσιότητα χωρίς τη συναίνεσή τους, ως δημοσιογραφία και την ιδιοτελή αγένεια ως «παπαρατσικό». Τέτοια πλάνα, χωρίς την άδεια των ανθρώπων που εμπλέκονται και, απλώς βγήκαν για φαγητό δε δικαιολογούνται επειδή η επαγγελματική τους ζωή κινείται στη Δημόσια Σφαίρα.

Αλλά, ούτε κι εμείς δικαιολογούμαστε να τα «κρυφοκοιτάμε» απολαμβάνοντας ενοχικά το τάισμα των κατώτερων ενστίκτων που ως άνθρωποι έχουμε. Ντράπηκα για την αδιακρισία, στεναχωρήθηκα για τον εαυτό μου που κατάντησε να παρακολουθεί τις ιδιωτικές στιγμές δυό ανθρώπων και προβληματίστηκα που βαφτίστηκε η «βίαιη» παρέμβαση στην ιδιωτικότητα με σκοπό το κέρδος, ως «αποκλειστικότητα» και «ρεπορτάζ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

© 2024 tlife.gr