Site icon TLIFE

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τα είπε όλα για την Ελένη Μενεγάκη – «Το μάτι σε διαπερνά και το “ρουθούνι” ισχύει, κουβαλάει αυτό το βάρος 30 χρόνια»

Με ένα μακροσκελές κείμενο και μια κοινή τους φωτογραφία, θέλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να κάνει τον δικό του απολογισμό για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγακη, και την Ελένη που εκείνος έζησε τα τελευταία τρία χρόνια.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν τα τελευταία τρία χρόνια στο Μega, και η σχέση τους, όπως και οι δυο έχουν παραδεχτεί, πέρασε από διάφορες φάσεις, ωστόσο στο τέλος κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή και να δημιουργηθεί ανάμεσά τους ένας πολύ ισχυρός δεσμός. 

«Είναι μαμά. Είναι «σκυλί» στη δουλειά. Είναι ασπίδα για όποιον προστατεύει και λιοντάρι σε όποιον τολμήσει να σκεφτεί να πειράξει εκείνους που αγαπά, ή προσέχει. Πρωτοπόρος όσο και πιστή στις αρχές και τις παραδόσεις. Επιφυλακτική στο καινούριο, αλλά πιο πρόθυμη να μάθει και να εξελιχθεί από οποιονδήποτε πιτσιρικά. Η Ελένη δεν κάνει εκπομπή, η Ελένη ΕΙΝΑΙ η εκπομπή, όσο αυτή εκπέμπει.

Μετά; Μετά, είναι μάνα, σύντροφος, κόρη, ανηψιά και φίλη, σα να μη συνδεόταν 5’ πριν με όλη την Ελλάδα και κάθε της βήξιμο γινόταν τίτλος. Είναι γούρι, είναι άνθρωπος κανονικός με νεύρα, αδυναμίες και ελαττώματα, όμως… Όμως, θέλω να το σκεφτείτε: Κουβαλάει όλο αυτό το βάρος του να είσαι η «Μενεγάκη» τόσα χρόνια, χωρίς να έχει απογοητεύσει ποτέ. Σε μια εποχή που όποιος κάνει νούμερα σε ένα τέταρτο αλλάζει συμπεριφορά, η Ελένη υπηρετεί το τηλεοπτικό στέμμα, «Μενεγάκη» 30 χρόνια με συνέπεια μοναχού.

Δε θα γράψω άλλα, γιατί θα έρθει ο καιρός να τα μοιραστώ μαζί σας. Θα πω μόνο αυτό: Ναι, το μάτι σε διαπερνά και το «ρουθούνι» ισχύει. Μόλις όμως της αποδείξεις ΜΟΝΟ μέσα απ’τη δουλειά σου ότι σέβεσαι εκείνη και εσάς – τους τηλεθεατές της – και την εκπροσωπείς ακόμη και όταν είσαι στις διακοπές σου…Τότε αυτά στρέφονται απέναντι σε όποιον σε πειράξει – Και αυτό ισχύει για πάντα. Τι είναι αυτή η φωτογραφία λοιπόν; Παράσημο είναι. Respect στην Κυρία Ελένη Μενεγάκη. Ευχαριστώ…» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

© 2024 tlife.gr