Site icon TLIFE

Δημήτρης Σέρφας και Ηρώ Μητρογιώργη: Ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο ο γοητευτικός ηθοποιός με τη σκηνοθέτη

Μια όμορφη σχέση διατηρούν περίπου εδώ και έναν χρόνο ο ηθοποιός Δημήτρης Σέρφας, που έκλεψε τις εντυπώσεις ως Γρηγόρης Ραζίνης στη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» και η ανερχόμενη σκηνοθέτρια Ηρώ Μητρογιώργη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στη Real Life, η γνωριμία τους έγινε μέσα από κοινή παρέα και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Η Αθήνα ήταν η πόλη που έφερε κοντά τους δύο καλλιτέχνες. Ο Δημήτρης Σέρφας συστήθηκε τηλεοπτικά με τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια». Ήρθε στην Αθήνα το 2018 και ξεκίνησε τις σπουδές του στη Δραματική Σχολή του δήμου Αγίας Βαρβάρας «Ιάκωβος Καμπανέλλης», με διευθυντή τον Μάξιμο Μουμούρη.

Η Ηρώ Μητρογιώργη έχει τη δική της ενδιαφέρουσα ιστορία. Αποφάσισε να ακολουθήσει την καρδιά της που την οδήγησε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σκηνοθεσία. Τελείωσε τη σχολή κινηματογράφου SAE Athens και ήδη έχει σκηνοθετήσει δύο ταινίες μικρού μήκους. Έχει εργαστεί ως βοηθός σε αρκετές παραγωγές και η πορεία της στον χώρο είναι σταθερά ανοδική.

© 2024 tlife.gr