Δημήτρης Σταρόβας: Επιστροφή στη σκηνή μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Ο Δημήτρης Σταρόβας επιστρέφει στη σκηνή λίγους μήνες μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του. Ο 61χρονος καλλιτέχνης με το συγκρότημα «Άγαμοι Θύται» θα εμφανιστούν σε δύο παραστάσεις στην Κύπρο.

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Οι «ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ» επιστρέφουν στην Κύπρο μετά από 7 χρόνια, για δύο παραστάσεις σε Λεμεσό και Λευκωσία, μαζί με τον δημοφιλή τραγουδιστή και ηθοποιό  Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος αναμένεται να κάνει την πρώτη του καλλιτεχνική εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας του.

Την αποκάλυψη ότι ο αγαπημένος συντελεστής της παρέας των «ΑΓΑΜΩΝ» θα βρίσκεται μαζί τους επί σκηνής έκανε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ο οποίος ενημέρωσε τους διοργανωτές  ότι ο Δημήτρης Σταρόβας επιθυμεί να ταξιδέψει με το υπόλοιπο γκρουπ στην Κύπρο και να συμμετάσχει στις προγραμματισμένες παραστάσεις.

Φέτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι «ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παρουσιάζουν μία επετειακή παράσταση, ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους.

Εμπρηστές της νωχέλειας και του εφησυχασμού, μας προσφέρουν το αντίδοτο στο στημένο, το φθηνό και το ευκαιριακό, με ζωντάνια και αμεσότητα, με εξόχως κωμικά, ανατρεπτικά, σατιρικά και αυτοσαρκαστικά κείμενα. Κάποια που μας θυμίζουν best of  στιγμές της καριέρας τους και άλλα που θα μας χαρίσουν νέες γλυκιές αναμνήσεις μέσω του εύθυμου σχολιασμού της σημερινής επικαιρότητας.

Μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και τον Δημήτρη Σταρόβα, την dream team του γέλιου συμπληρώνουν οι Χρήστος Μητρέντζης, Ρούλα Μανισάνου, Ταξιάρχης Χάνος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, και Νίκος Ζιώγαλας σε μία special guest εμφάνιση. 

Με τη ρηξικέλευθη και λοξή ματιά τόσο στην τρυφερότητα της νοσταλγίας όσο και στην αμεσότητα της επικαιρότητας, με το μοναδικό κωμικό ιδίωμα που διαθέτουν, οι «ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ» έρχονται να μας ξεσηκώσουν, αψηφώντας τα κλισέ της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – 3 Σεπτεμβρίου 2024 – Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών

ΛΕΜΕΣΟΣ – 4 Σεπτεμβρίου 2024 – Δημοτικό Κηποθέατρο

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164