Δημήτρης Τσούτσης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού – Φωτογραφίες

Ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, σε όσους τον γνώριζαν προσωπικά, τον αγαπούσαν και τον θαύμαζαν.

Ο Δημήτρης Τσούτσης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του MEGA “Δύο ξένοι”. Υποδυόταν τον Νικηφόρο Κασιμάτη, τον ιδιοκτήτη του σταθμού που εργαζόταν η Μαρίνα Κουντουράτου και φλερτ της Ντένης Μαρκορά.

Ο ηθοποιός ήταν πολύ χαμηλών τόνων στην προσωπική του ζωή και δεν επεδίωκε να ποτέ να απασχολεί τα Μέσα με τίποτα άλλο εκτός της δουλειάς του. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση και το θέατρο, καθώς είχε επιλέξει μια πιο ήρεμη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του ήταν επιλεκτικές, με αποτέλεσμα ο φωτογραφικός φακός να τον έχει απαθανατίσει ελάχιστες φορές. Η τελευταία του επίσημη εμφάνιση ήταν στις 22 Ιανουαρίου του 20019, όταν είχε βρεθεί στην παρουσίαση ημερολογίου ΤΑΣΕΗ και είχε ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στην Πόπη Κόντου.

Τρεις μέρες νωρίτερα, είχε εντοπιστεί συντετριμμένος στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στο τελευταίο “αντίο” στον αγαπημένο ηθοποιό Τρύφωνα Καρατζά.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164