Δημοσθένης Πέππας: Έτσι γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια μετά το διαζύγιο από τη Μαρίνα Ασλάνογλου

Τα πρώτα του γενέθλια μετά το διαζύγιο από την Μαρίνα Ασλάνογλου γιόρτασε ο γνωστός δικηγόρος, Δημοσθένης Πέππας.

Ήταν στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου όταν μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» η Μαρίνα Ασλάνογλου επιβεβαίωσε το διαζύγιό της από τον επί 8 χρόνια σύζυγό της Δημοσθένη Πέππα.

 «Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας.

Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειάς μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορεί να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας» είχε πει τότε η ηθοποιός.

Σε άλλη συνέντευξή της, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε τονίσει ότι το διαζύγιό τους ήταν αρκετά ήρεμο και πως οι δυο τους εξακολουθούν να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις έχοντας ως προτεραιότητα πάντα το παιδί τους. 

Χθες, 15/7 ο Δημοσθένης Πέππας βρέθηκε στη Σκιάθο μαζί με την οικογένειά του, όπου γιόρτασε και τα γενέθλιά του, για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό του.

«Family moments Skiathos summer 2024» έγραψε στην ανάρτησή του ο Δημοσθένης Πέππας.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164