Δόμνα Μιχαηλίδου: Ο αθόρυβος έρωτας με τον Λεωνή Μαντωνάκη – Η σπάνια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Η Δόμνα Μιχαηλίδου όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει να διαφυλάσσει την προσωπική ζωή της και να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο, έχει παραδεχθεί ότι βρίσκεται σε σχέση και μάλιστα πρόσφατα δημοσιεύματα έγραψαν πως ο νέος σύντροφός της είναι ο Λεωνής Μαντωνάκης

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Λεωνής Μαντωνάκης ασκεί την Ψυχιατρική στην Α΄ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου ενώ διατηρεί δικό του ιατρείο στο Κολωνάκι.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις με τον αγαπημένο της, ωστόσο πριν λίγες εβδομάδες είχε κάνει μια εξαίρεση. Η πολιτικός μαζί με τον σύντροφό της είχαν βρεθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν μαζί έναν αγώνα. Οι δυο τους, αν και διακριτικοί μπροστά στον κόσμο, φαίνονταν ιδιαίτερα χαρούμενοι!

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η Δόμνα Μιχαηλίδου είχε εξομολογηθεί πως δεν της μένει καθόλου χρόνος για προσωπική ζωή, ωστόσο θα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια και να απολαύσει τη συντροφικότητα.

«Τώρα που ο πατέρας μου ήταν άρρωστος θα με βοηθούσε να είχα έναν άνθρωπο κοντά μου, τον δικό μου σύντροφο. Δεν είμαι πάρα πολύ καιρό μόνη μου, απλά πολλές φορές ένιωθα μόνη λόγω της δυσκολίας του πατέρα μου σε διάφορα επίπεδα. Εγώ διαχειρίστηκα όλη την αρρώστια του…» είχε εξομολογηθεί τον Δεκέμβριο του 2022 στο περιοδικό OK!.

«Θα έβγαινα με πολιτικό μου αντίπαλο. Δεν έχω βγει ακόμα αλλά ναι. Αν ήταν κάποιος από τη Χρυσή Αυγή, δεν νομίζω ότι θα είχα κάτι να πω μαζί του, παρά μόνο θα εκνευριζόμουν. Αν ήταν κάποιος τρομερός λαϊκιστής του ΣΥΡΙΖΑ, πάλι δεν θα μπορούσα, αλλά μπορώ να σκεφτώ ότι θα μπορούσα από κάποιο άλλο κόμμα. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό μου», είχε αποκαλύψει στο Night Out, ενώ συμπλήρωσε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη πως την έχει απορρίψει κάποιος που είχε ερωτευτεί παράφορα.

«Αντιδρώ με στεναχώρια, με κλάματα. Όταν είμαι πολύ χαρούμενη το δείχνω, όταν είμαι στεναχωρημένη το δείχνω. Θέλω οικογένεια και παιδιά, θέλω να βρω έναν άνθρωπο που να με αγαπάει».

Μπορεί να έχει έναν απαιτητικό προεκλογικό αγώνα μπροστά της, ωστόσο η Δόμνα Μιχαηλίδου έχει στο πλευρό της έναν ιδανικό σύντροφο που την αγαπάει και τη στηρίζει τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164