Δωροθέα Μερκούρη: Ποζάρει topless καθισμένη στην αμμουδιά – «Ξυπνάω και σκέφτομαι δυνατά»

Ξεχωριστό ήταν το φετινό καλοκαίρι για τη Δωροθέα Μερκούρη, η οποία είχε την ευκαιρία να περάσει περισσότερο χρόνο με τις κόρες της.

Όπως είχε ενημερώσει μέσα από τα social media, οι κόρες της, Γαία και Ηλέκτρα της έκαναν ταξίδι – έκπληξη, αφού βρέθηκαν οι τρεις τους στην Τήνο για τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού

«Είμαι τόσο τυχερή, τα κορίτσια μου με πήραν σε διακοπές έκπληξη στο μεγαλοπρεπές νησί της Τήνου, έπρεπε να με περιμένουν ταΐζοντας γάτες σε κάθε γωνιά. Μερικές φορές πρέπει να ακολουθήσεις τα παιδιά. Τα κορίτσια μου είναι τόσο υπέροχα, είμαι μια τυχερή μαμά», έγραψε σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της η Δωροθέα Μερκούρη.

Σήμερα, Τετάρτη 11/9 η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια νέα φωτογραφία από τις διακοπές της, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει topless στην παραλία, ενώ φοράει μόνο τα γυαλιά της.

Καθισμένη στην άμμο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Δωροθέα Μερκούρη πόζαρε στον φακό και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes έπεσαν «βροχή».

«Ένα καλοκαίρι όπου σκέφτηκα πολλά πράγματα γιατί δεν είδα τόσο κόσμο. Και μετά σκέφτηκα πόσα καλοκαίρια πέρασα, όμορφα, γεμάτα ποίηση. Και θεωρούσα τον εαυτό μου τυχερό, γιατί τα είχα.

Πού σκέφτηκα πόσοι άνθρωποι δεν έχουν περάσει ούτε ένα από τα καλοκαίρια μου. Παραμένουμε οι πιο τυχεροί, αλλά δεν ισχύει για όλους. Ξυπνάω και σκέφτομαι δυνατά και απλά λέω ευχαριστώ», ήταν το νέο μήνυμα κάτω από τη φωτογραφία της.

Δες τη φωτογραφία

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dorotea Mercuri (@doroteamercuri)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164