Η Δούκισσα Νομικού μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram αποκάλυψε το νέο της οικογενειακό ταξίδι στη Νέα Υόρκη.
Το γνωστό μοντέλο – παρουσιάστρια, μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία, πέρασαν ιδιαίτερες στιγμές, ενώ πόζαραν κάτω από την γέφυρα του Μπρούκλιν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2017 με τον ερχομό των παιδιών τους να ολοκληρώνει την προσωπική τους ευτυχία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! η Δούκισσα Νομικού μίλησε για το πώς η ίδια και ο σύζυγός της λειτουργούν ως γονείς, έχοντας ως βασικό στόχο τις αξίες που έμαθε από την οικογένειά της.
«Θεωρώ πως έχουμε βρει μια ωραία ισορροπία. Είμαστε και οι δύο πολύ δοτικοί και τρυφεροί, αλλά ταυτόχρονα αυστηροί εκεί που πρέπει».
«Η οικογένειά μου μού έμαθε πως η ευγένεια, η καλοσύνη και η ακεραιότητα είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες. Θέλω και τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με αυτές τις αρχές, να είναι γενναιόδωρα, να σέβονται τους ανθρώπους γύρω τους, μα πάνω από όλα να σέβονται τον εαυτό τους», είχε εξομολογηθεί η Δούκισσα Νομικού.
Το νέο ταξίδι στη Νέα Υόρκη φαίνεται πως χάρισε μαγικές στιγμές στην οικογένεια η οποία εντυπωσιάστηκε από την γέφυρα του Μπρούκλιν αλλά και τις εκπλήξεις κάτω από αυτή, όπως η φιγούρα με τον Spiderman.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ