Δούκισσα Νομικού : Κάντο όπως η Ζέτα και ότι άλλο είδαμε στην πρεμιέρα του “Dancing”…

Ας αρχίσουν οι χοροί και οι χοροί άρχισαν απόψε με… δόξα και τιμή στον ΑΝΤ1, μιας και η τέταρτη τηλεοπτική έκδοση του “Dancing with the stars”, είναι πλέον γεγονός! Ε, ναι ,λοιπόν, το “Dancing with the stars” σήκωσε αυλαία για να δούμε ακριβώς ότι είδαμε και πέρσι και πρόπερσι και αντιπρόπερσι στους δέκτες μας.

Ως γνωστόν όλα τρυγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν… Οι ίδιες τηλεοπτικές συνταγές, το ίδιο στήσιμο, οι ίδιες ατάκες, το ίδιο σχόλιο, το ίδιο χιουμοράκι, οι ίδιες τηλεοπτικές αγωνίες, τα ίδια απρόοπτα στις πρόβες, τα ίδια αχ, βαχ, τα ίδια 5άρια… Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός από την μία μεριά πως το “Dancing” είναι ένα επιτυχημένο, λαμπερό σόου, όπως επίσης και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και το γεγονός πως πρόκειται πια για ένα απόλυτα προβλεπόμενο θέαμα, το οποίο μοιραία δεν μπορεί και να σε εντυπωσιάσει, όπως επίσης και να σε κρατήσει κολλημένο μπροστά από την μικρή σου οθόνη για τρεις και πλέον ώρες.

Το “Dancing” άνοιξε αυλαία με την Δούκισσα Νομικού να εμφανίζεται στους δέκτες μας και με την εμφάνισή της να κόβει την ανάσα… Η κατακόκκινη τουαλέτα με την οποία έκανε το ντεμπούτο της στους δέκτες μας, σαφέστατα και έκλεβε τις εντυπώσεις.

Το είδαμε ,λοιπόν, κι αυτό! Την Δούκισσα Νομικού να χρίζεται με συνοπτικές διαδικασίες βασική παρουσιάστρια και να αναλαμβάνει την παρουσίαση του “Dancing”, ενός προγράμματος – σημαία για το κανάλι του Αμαρουσίου. Οσο για το πως μου φάνηκε; Με δύο – τρεις λέξεις; “Κάντο όπως η Ζέτα”.

Αν παρακολουθούσε κανείς προσεκτικά τόσο το στήσιμο της Δούκισσας, όσο και όλη της την παρουσία όλο το βράδυ, αλλά και τα σχόλιά της, αυτό το συμπέρασμα έβγαζε. Η Δούκισσα ναι μεν ήταν λαμπερή, ναι μεν ήταν ένα πρόσωπο απίστευτα φρέσκο, όμως, την ίδια ώρα ήταν κι ένα πρόσωπο απίστευτα “άγουρο”. Με άλλα λόγια; Ηταν φιλότιμη η προσπάθειά της για να σηκώσει στους ώμους της το βάρος του ρόλου που ανέλαβε, μόνο που δεν μας έπεισε…

Ούτε μας έπεισε, ούτε μας έδωσε δείγματα του όποιου τηλεοπτικού ταμπεραμέντου που μπορεί να κρύβει μέσα της. Η Δούκισσα για να μπορέσει να κάνει χιλιόμετρα στην ελληνική τηλεόραση αναλαμβάνοντας καίρια τηλεοπτικά πόστα με επιτυχία, θα πρέπει πρώτα να δουλέψει και να προσπαθήσει σκληρά, μιας και μία πεντάμορφη εικόνα δεν αρκεί για να ξεχωρίσει κανείς σε αυτό τον χώρο και για να κάνει παιχνίδι δυνατά…

Θα πρέπει να μάθει πως να μην βγαίνει στον αέρα τόσο… παγερή, τόσο “καλουπωμένη”, τόσο απόμακρη, τόσο… κούκλα! Γιατί όση ώρα την έβλεπα, αυτή την αίσθηση μου δημιουργούσε. Την αίσθηση μίας κούκλας που μία νεράιδα την άγγιξε με το ραβδάκι της και της έδωσε πνοή…

Θα πρέπει να μάθει πως είναι κανείς να βγάζει προς τα έξω το αληθινό του πρόσωπο… Την ζεστασιά, τον αυθορμητισμό, και την οικειότητα που είναι το Α και το Ω στην τηλεόραση, μιας και ο άλλος για να σου κλείσει πονηρά το μάτι και για να θελήσει να… τηλε-συνωμοτήσει μαζί σου, χαρίζοντάς σου την ψήφο της προτίμησής του θα πρέπει να αντιληφθεί πως μιλάς την ίδια γλώσσα με κείνον και πως είσαι ειλικρινής μαζί του.

Κατά τα άλλα; Για τα φετινά ζευγάρια τι να πω; Δεν υπάρχουν λέξεις… Αν εξαιρέσεις δύο – τρεις περιπτώσεις, ψάχνεις τους… stars με το τουφέκι. Αλήθεια, αναρωτιέμαι οι Αντεννικοί πιστεύουν όντως πως μας έχουν παρουσιάσει ένα σόου με αστέρια;

Τι αστέρια από το… χρονοντούλαπο είδαμε να επιστρατεύονται, τι ετερόφωτα αστεράκια που κανείς δεν γνώριζε μέχρι τώρα την ύπαρξή τους (ή τέλος πάντων σχεδόν κανείς…) και αποφάσισαν να πάρουν μέρος στο “Dancing” για να φωτιστούν από αυτό και έτσι να ακουστούν στον χώρο της εγχώριας σόου-μπιζ είδαμε, τι εκκολαπτόμενες, παραπονεμένες παρουσιάστρες που βρίσκονται εκτός γυαλιού είδαμε και οι συμμετοχές που έχουν κι αυτές την δική τους μικρή, πικρή ιστορία, δεν έχουν τελειωμό.

Θα μου πείτε υπάρχουν αληθινοί stars στην Ελλάδα; Οχι βέβαια! Το… επάγγελμα γνωρίζει κρίση μέχρι και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, οπότε μεταξύ μας είναι αστείο να μιλάμε στην Ελλάδα για σόου – μπιζ και stars πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ετσι, όταν έχεις κάνεις ήδη 3 “Dancing” που να βρεις αληθινά αστέρια… Κατανοητό! Οπότε αρχίζεις τους συμβιβασμούς και τις υποχωρήσεις στις επιλογές σου και κάπως έτσι καταλήγεις σε αυτό το μέτριο αποτέλεσμα.

Η κριτική επιτροπή τώρα ήταν πραγματικά μία από τα ίδια, με τα 5άρια και τα 6άρια να πέφτουν βροχή. Ελπίζω στην πορεία να διαφοροποιηθούν μεταξύ τους έτσι ώστε να αποφύγουμε το πραγματικά μονότονο αποτέλεσμα της ίδιας και απαράλλαχτης επαναλαμβανόμενης βαθμολογίας, όπως επίσης και των ίδιων σχολίων.

Εκείνη η παρουσία που ηταν αρκετά καλή στον ρόλο της ήταν η παρουσία της Ντορέττας Παπαδημητρίου, η οποία από το green-room τα πήγε μία χαρά, αποφεύγοντας τις υπερβολές και τα άστοχα σχόλια.

Τέλος, και ο σκηνοθέτης θέλει λιγάκι… προπόνηση για να βελτιωθεί, μιας και θα πρέπει να φροντίσει από την επόμενη εβδομάδα, να μην χάνει από τα πλάνα του τα hot-spot σημεία της εμφάνισης του κάθε ζευγαριού.

Για την ιστορία ιδού και η βαθμολογική κατάταξη των ζευγαριών…


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164