Site icon TLIFE

Δύσκολες ώρες για την Βίνα Ασίκη: Πέθανε ο σύζυγός της Ορέστης Δημητρίου

Μια ακόμη δυσάρεστη είδηση έκανε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος Ορέστης Δημητρίου έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του…

«Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος, χορογράφος, χορευτής, φίλος μας ο γλυκός μας Ορέστης Δημητρίου, ο σύντροφος της φίλης μας Βίνας Ασίκη… πως να σε ξεχάσω καλέ μου; Πώς;» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Ο Ορέστης Δημητρίου ήταν παντρεμένος για πάνω από 25 χρόνια με την γνωστή ηθοποιό της δεκαετίας του ’80 Βίνα Ασίκη. Η σύζυγος του χορευτή έπαιζε κυρίως σε κωμωδίες, πλάι σε μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου και του θεάτρου, όπως ο Θανάσης Βέγγος και η Ρένα Βλαχοπούλου, οι οποίοι της είχαν μεγάλη αδυναμία.

Μάλιστα, συνεργάστηκε και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ως αντικαταστάτρια του δεύτερου γυναικείου ρόλου στο μιούζικαλ «Βίκτορ – Βικτόρια» με την σταρ να την έχει χαρακτηρίσει γνήσιο και πηγαίο ταλέντο.

Τα τελευταία χρόνια μαζί με τον σύζυγό της, χορευτή και χορογράφο Ορέστη Δημητρίου είχαν ιδρύσει το βραβευμένο παιδικό χοροθέατρο «Άμυνα».

© 2024 tlife.gr