Με παραδοσιακές λιχουδιές έστρωσε το τραπέζι της Σαρακοστής η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια επιμένει να κρατά τα παραδιοσιακά έθιμα και είναι εκείνη που φροντίζει για τα ψώνια και τη διατροφή των παιδιών της.
Την περασμένη Κυριακή ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” την απαθανάτισε να κάνει τα ψώνια της σε ντελικατέσεν της Κηφισιάς, απ’ όπου προμηθεύτηκε τα απαραίτητα για το τριήμερο. Η Ελένη είναι τακτική πελάτισσα του συγκεκριμένου μαγαζιού και γνωρίζει καλά τους ιδιοκτήτες του. Η ίδια επιμένει βιολογικά και επιλέγει πάντα τα καλύτερα προϊόντα, τόσο για την ίδια, όσο και για τα παιδιά της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ