Εδωσαν τα χέρια η Μαρία Μπεκατώρου και το Mega ;

Ηταν το κοινό τους μυστικό… Είχαν έρθει σε επαφή, είχαν κάνει κάποια πρώτη συζήτηση, αλλά και οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να μην αφήσουν τίποτα να βγει προς τα έξω σε σχέση με αυτή την συζήτηση και αυτή την επόμενη τηλεοπτική συνεργασία που… “ψηνόταν” !

Ο λόγος ; Ο λόγος για το Mega και για την Μαρία Μπεκατώρου που μετά το τέλος του “Just the twο of us” , είχαν μιλήσει για να συνεχίσουν την συνεργασία τους και στο “Master Chef Junior”. Βέβαια, τι κι αν και οι δύο πλευρές σφύριζαν αδιάφορα σε σχέση με αυτές τις επαφές που είχαν όταν τους ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι ; Το θέμα ότι η Μαρία είναι πιθανότατα και η οικοδέσποινα του baby κουζινο-ριάλιτι που ετοιμάζει το κανάλι της Μεσογείων, είχε γραφτεί και είχε διατυπωθεί, πολλές φορές.

Σχετική ανάρτηση άλλωστε, σας είχαμε κάνει και εδώ, μέσα από τα Media του “T-Life”… Ετσι, σύμφωνα με το “Μπλα-Μπλα”, η Μαρία Μπεκατώρου και το Mega, πριν απο λίγη ώρα τα έδωσαν τα χέρια και τώρα ; Το μόνο που απομένει είναι το να περιμένουμε μέσα στις προσεχείς ημέρες την επίσηση ανακοίνωση του καναλιού. Για να δούμε τι θα γίνει…

Και για να δούμε τι θα γίνει, γιατί παρά το γεγονός ότι σήμερα ακούστηκε η παραπάνω είδηση και ξανά φούντωσε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η Μαρία συνεχίζει να κρατά την ίδια στάση και σε όλα τα τηλεφωνήματα που δέχεται, απαντά πως “δεν γνωρίζει τίποτα και πως καμία επίσημη συζήτηση δεν έχει γίνει με το κανάλι” !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164