Έφη Παπαθεοδώρου: Τέλος καλό, όλα καλά για τη «Θεοπούλα» μετά την περιπέτεια με την υγεία της – «Με βοηθάει ο βηματοδότης»

Πριν από λίγο καιρό, η Έφη Παπαθεοδώρου πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της, καθώς της σταμάτησε η καρδιά και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση για να μπει βηματοδότης.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πλέον είναι πολύ καλά στην υγεία της, μετά την επέμβαση βηματοδότη που έκανε, μίλησε στην On Time και τη Σάσα Σταμάτη.

«Στην υγεία μου είμαι πολύ καλά, με βοηθάει ο βηματοδότης. Τώρα είμαι με τους δικούς μου και φοβάμαι μην κολλήσω Covid. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με αγαπάει και για τη λατρεία που μου δείχνει» ανέφερε η Έφη Παπαθεοδώρου.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, μπορεί να έφτασε πολλές φορές στο γάμο, αλλά δηλώνει ότι τη γλίτωσε: «Έφτασα στο γάμο τρεις φορές, αλλά τη γλίτωσα. Κάποτε χτύπησε το καμπανάκι της μητρότητας, αλλά δεν έγινε τίποτα. Έχω τα ανίψια μου».

Τέλος, η ίδια απάντησε στο αν συμφωνεί με την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια: «Εγώ είμαι της παλιάς παράδοσης, να ρωτήσετε αυτούς που τους αφορά άμεσα. Το “πρόβλημα” είναι τον ομόφυλων, όχι των ετερόφυλων… Αν είναι πρόβλημα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164