Site icon TLIFE

Έφη Θώδη για Μαρίνα Σάττι: «Έχουμε γίνει φίλες, ανήκουστο που την κάλεσαν στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Μαρίνας Σάττι το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου στην Τεχνόπολη.

Η τραγουδίστρια και οι συνεργάτες της επεφύλασσαν και μια έκπληξη στο κοινό, καθώς ανέβασαν στη σκηνή την Έφη Θώδη, η οποία είχε ασκήσει σκληρή κριτική στην Μαρίνα Σάττι για τη συμμετοχή της στη Eurovision.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά το ξέσπασμα της Έφης Θώδη εναντίον της 37χρονης τραγουδίστριας για το «Ζάρι» με τον οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision, οι δυο τους συμφιλιώθηκαν πάνω στη σκηνή με το πλήθος να ξεσηκώνεται… 

Αφού τραγούδησαν μαζί παραδοσιακά κομμάτια έκαναν μια αγκαλιά και η Μαρίνα Σάττι είπε στην καλεσμένη της: «Κυρία Έφη νομίζω ότι τα κανάλια θέλουν να σπείρουν τη διχόνια ανάμεσά μας, αλλά δεν θα μας χωρίσουν ποτέ γιατί είστε είδωλο».

Λίγες ώρες μετά τη συναυλία η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησε την Έφη Θώδη, η οποία μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμφιλίωσή της με την Μαρίνα Σάττι.

«Τι τραγούδια θα πει η Μαρίνα αν πάει στον γάμο του Κασσελάκη; Με τη Μαρίνα έχουμε γίνει φίλες και σε κάποια τραγούδια έχει βάλει τη φωνή μου, αλλά αυτό είναι ανήκουστο. Τι να τραγουδήσει; Ποια τραγούδια; Έπρεπε να πάρουν εμένα, με τα κλαρίνα μου, τα βιολιά μου, τα μπουζούκια μου και να τους πω τραγούδια να χορέψουν.

© 2024 tlife.gr