Έγινε μανούλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας – Οι πρώτες φωτογραφίες του γιου της

Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για την Christina Milian και τον Matt Pokora.

Ο σούπερσταρ από τη Γαλλία, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός στην Ελλάδα από το τραγούδι Oblivion, και η τραγουδίστρια-μουσική παραγωγός, η οποία έκανε τεράστια επιτυχία με το Dip It Low κι έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες της R’n’B, όπως ο Ja Rule και ο Snoop Dogg, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί.

Η Christina Milian έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, στο οποίο θα δώσουν το όνομα Ησαΐας. Το ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια μαζί και ο ερχομός του γιου τους ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή ευτυχία τους.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η όμορφη μανούλα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. “Και έτσι ξεκινάμε. Isaiah 1/20/20. Απλά τέλειο, ο κόσμος είναι δικός σου γιε μου. Σ’ αγαπάμε! Η μαμά και ο μπαμπάς”, έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του νεογέννητου να κρατάει το δάχτυλό της.

Μια αντίστοιχη φωτογραφία δημοσίευσε στο προφίλ του και ο Matt Pokora, καλοσωρίζοντας στα γαλλικά κι εκείνος με τη σειρά του τον μικρό του πρίγκιπα. Σημείωσε, μάλιστα, ότι ο γιος του γεννήθηκε στην Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Να τους ζήσει!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164