Τον καλύτερο ρόλο της ζωής της ετοιμάζεται να παίξει σε λίγους μήνες η Αγγέλα από το “Παρά Πέντε”. Η Αγγελική Λάμπρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος περιμένουν το πρώτο τους μωράκι και είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.
Όπως διαβάζουμε στην “Espresso” η νεαρή πρωταγωνίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην προσωπική της ζωή. Ο σύζυγός της είναι συνεχώς στο πλευρό της και παρόλο που ο ίδιος επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο νέο, δεν θέλησε να κάνει κάποια παραπάνω δήλωση, αφού η αγαπημένη του βρίσκεται ακόμη στην αρχή της εγκυμοσύνης της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εμείς να τους ευχηθούμε με το καλό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ